Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ – Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις

Για την εκτέλεση εργασιών κατασκευής του Σταθμού Φλέμινγκ, θα εφαρμοσθούν από την ερχόμενη Παρασκευή (20 Φεβρουαρίου 2009), οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. Μετατοπίζεται νότια ο άξονας της οδού Δελφών, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Μιαούλη μέχρι την οδό Κολοκοτρώνη. Στο συγκεκριμένο τμήμα η οδός Δελφών θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

2. Διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Μακεδονίας, από τη συμβολή της με την οδό Δελφών μέχρι την οδό Β. Χιρς.

3. Διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Αλ. Φλέμιγκ, από τη συμβολή της με την οδό Δελφών μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μακεδονίας.

Κατά συνέπεια, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας:
– Μονοδρομείται το τμήμα της οδού Μακεδονίας, από τη συμβολή της με την οδό Αλ. Φλέμιγκ μέχρι την οδό Β. Χιρς, με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς την οδό Β. Χιρς.
– Μονοδρομείται το τμήμα της οδού Β. Χιρς, από τη συμβολή της με την οδό Μακεδονίας μέχρι την οδό Γαριβάλδη, με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς την οδό Γαριβάλδη. Για το λόγο αυτό απαγορεύεται η δεξιά στροφή από τις οδούς Λασιθίου και Γαμβέτα, και η αριστερή στροφή από την οδό Δεληγιώργη, προς την οδό Β. Χιρς.
– Αντιδρομείται το τμήμα της οδού Γαριβάλδη, από τη συμβολή της με την οδό Β. Χιρς μέχρι την οδό Ξενοφώντος, με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς την οδό Ξενοφώντος. Για το λόγο αυτό απαγορεύεται η  δεξιά στροφή από την οδό Γαριβάλδη προς την οδό Ξενοφώντος.
– Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων σε αμφότερες τις πλευρές της οδού 26ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της από την οδό Μακεδονίας μέχρι την οδό Δελφών.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένεται ότι θα διαρκέσουν 18 μήνες.

Η Διεύθυνση Μετρό Θεσσαλονίκης ευχαριστεί όλους τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς για την κατανόηση και τη συνεργασία τους στην υλοποίηση του μεγάλου και πολύπλοκου έργου, της κατασκευής του Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Το Γραφείο Επικοινωνίας (τηλ. 2310-526220) της εταιρείας βρίσκεται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία.

Print Friendly, PDF & Email
WCAG