Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον σταθμό ΑΝΑΛΗΨΗΣ

Για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών παράκαμψης δικτύων Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και της κατασκευής του σταθμού Μετρό Ανάληψη, θα εφαρμοσθούν από την ερχόμενη Τρίτη (1 Δεκεμβρίου 2009) οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Η εργοταξιακή κατάληψη στην οδό Δελφών μετατοπίζεται δυτικά, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Μ. Μπότσαρη μέχρι την οδό Αντωνίου Νάστου. Η οδός Δελφών θα συνεχίσει να διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.
  • Διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Δροσίνη μεταξύ των οδών Γυθείου και Δελφών. Η κυκλοφορία των οχημάτων από την οδό Δελφών προς την οδό Δροσίνη θα γίνεται μέσω της οδού Π. Συνδίκα. Η αντίστροφη πορεία θα γίνεται μέσω των οδών Γυθείου – Στ. Ψάλτου – Μ. Μπότσαρη και των γύρω δρόμων.
  • Μονοδρομείται η οδός Γυθείου, στο τμήμα της από την οδό Δροσίνη μέχρι την οδό Στ. Ψάλτου, με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς την οδό Στ. Ψάλτου.
  • Αντιδρομείται η οδός Στ. Ψάλτου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Αναλήψεως μέχρι την οδό Μ. Μπότσαρη, με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς την οδό Μ. Μπότσαρη.
  • Μετατρέπεται σε αδιέξοδο η οδός Χατζηλαζάρου, στο τμήμα της από την οδό Στ. Ψάλτου μέχρι την οδό Δελφών.
  • Μετατρέπεται σε αδιέξοδο η οδός Καντακουζηνού, στο τμήμα της από την οδό Δροσίνη μέχρι την οδό Δελφών.  Η κυκλοφορία των οχημάτων από την οδό Καντακουζηνού προς την οδό Δελφών και αντιστρόφως, θα πραγματοποιείται μέσω της οδού Π. Συνδίκα.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου 6 μήνες.

Καθόλη τη διάρκεια των κατασκευαστικών εργασιών, τα συνεργεία της αναδόχου κοινοπραξίας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των παρακείμενων επιχειρήσεων.

Η Διεύθυνση Μετρό Θεσσαλονίκης ευχαριστεί όλους τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς για την κατανόηση και τη συνεργασία τους στην υλοποίηση του μεγάλου και πολύπλοκου έργου, της κατασκευής του Μετρό της Θεσσαλονίκης. Το Γραφείο Επικοινωνίας (τηλ. 2310-526220) της εταιρείας βρίσκεται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ζήτημα σχετικά με το μεγάλο αυτό έργο.

Print Friendly, PDF & Email
WCAG