Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ανακοίνωση της Αττικό Μετρό Α.Ε. για την κατασκευή του σταθμού ΠΑΠΑΦΗ

  • Αρχική
  • Δελτία Τύπου
  • ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ανακοίνωση της Αττικό Μετρό Α.Ε. για την κατασκευή του σταθμού ΠΑΠΑΦΗ

Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ, με αφορμή το από 31/5/2010 δελτίο τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Παπαφείου Ιδρύματος, δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του, επιθυμεί να γνωστοποιήσει προς κάθε ενδιαφερόμενο τα παρακάτω.

Η προσωρινή διαταγή του ΣΤ’ Τμήματος του ΣτΕ αφορά αποκλειστικά και μόνο την αναστολή κοπής δέντρων στο χώρο του Παπαφείου, ενώ ουδόλως επηρεάζονται οι προγραμματισμένες προπαρασκευαστικές εργασίες εγκατάστασης εργοταξίου, οι οποίες και συνεχίζονται απρόσκοπτα. ‘Aλλωστε στην παρούσα φάση ουδεμία κοπή δέντρων προεβλέπετο.

Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, σέβεται πάντοτε τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης και το ίδιο θα πράξει και τώρα. Σημειώνεται ότι η προσωρινή κατάληψη του χώρου έγινε σύμφωνα με τη βούληση της Πολιτείας που είναι κύριος του ακινήτου, αφού προηγουμένως τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις.

Επισημαίνεται ότι τυχόν καθυστέρηση κατασκευής του «Σταθμού ΠΑΠΑΦΗ», που θα οφείλεται στις παλινδρομήσεις της Διοίκησης του Παπαφείου, θα έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του Έργου του ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, την ταλαιπωρία των κατοίκων της, την περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση του απλού πολίτη καθώς και την πιθανή απώλεια σημαντικών Κοινοτικών πόρων.

Print Friendly, PDF & Email
WCAG