Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – H Aττικό Μετρό υποστηρίζει τη «Γιορτή Αγοράς» του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

  • Αρχική
  • Δελτία Τύπου
  • ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – H Aττικό Μετρό υποστηρίζει τη «Γιορτή Αγοράς» του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Η Αττικό Μετρό Α.Ε./ Διεύθυνση Έργων Μετρό Θεσσαλονίκης , συμμετέχει  στις γιορταστικές εκδηλώσεις που  διοργανώνονται από φορείς της Θεσσαλονίκης, παραμονές Χριστουγέννων ,  με σκοπό αφ’ ενός να ενημερώσει για την πρόοδο των εργασιών του μεγαλύτερου έργου που εκτελείται στη πόλη και, αφ’ ετέρου, να συμβάλλει κατά το δυνατόν στην τόνωση της αγοραστικής κίνησης.

Η Αττικό Μετρό , έχοντας  απόλυτη συναίσθηση των προβλημάτων που προκαλεί στη λειτουργία της πόλης και , της αγοράς ειδικότερα, η εκτέλεση ενός τόσο  μεγάλου έργου, αποφάσισε να συμμετάσχει στη «Γιορτή Αγοράς» που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με την εξής δράση:

Η Αττικό Μετρό θα συμμετάσχει στη «Γιορτή Αγοράς», την Κυριακή 19/12/2010, με δύο υπαίθριες εκθέσεις φωτογραφίας, με θέμα τις εργασίες του Μετρό και τα σημαντικά ανασκαφικά ευρήματα που ήρθαν στην επιφάνεια. Η μία έκθεση θα βρίσκεται στο πεζόδρομο της Αριστοτέλους,  στο χώρο μεταξύ της οδού Μητροπόλεως και του «Ολύμπιον». Η άλλη έκθεση , θα τοποθετηθεί στο πεζόδρομο της Αρχαίας Αγοράς , στη περιοχή μπροστά από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Print Friendly, PDF & Email
WCAG