Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Η Αττικό Μετρό ενημερώνει το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

  • Αρχική
  • Δελτία Τύπου
  • ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Η Αττικό Μετρό ενημερώνει το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Η Αττικό Μετρό Α.Ε./ Μετρό Θεσσαλονίκης, διοργανώνει, για τη Δευτέρα 23/5/2011, τεχνική επίσκεψη σε τρεις σταθμούς του Μετρό , για την ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων Θεσσαλονίκης και εκπροσώπων φορέων της πόλης, παρουσία του Υφυπουργού ΥΠΥΜΕΔΙ κ. Γιάννη Μαγκριώτη.

Τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα ενημερώσουν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικό Μετρό Α.Ε. κ. Χρήστος Τσίτουρας και ο Διευθυντής Έργων Μετρό Θεσσαλονίκης, ενώ σε ειδική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκης, θα γίνει αναλυτική παρουσίαση της εξέλιξης των εργασιών κατασκευής του Μετρό , όπως και όλων των θεμάτων που συνδέονται με την εκτέλεση του έργου.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα της ημέρας, έχει ως εξής:

Στις 11:00 αναχώρηση από την είσοδο του δημαρχείου.

Στις 11:30 επίσκεψη στο σταθμό «Φλέμινγκ».

Στις 12:00 επίσκεψη στο σταθμό «Ευκλείδης».

Στις 13:00 δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από τον Υφυπουργό ΥΠΥΜΕΔΙ κ. Μαγκριώτη και τον Πρόεδρο της Αττικό Μετρό Α.Ε. κ. Τσίτουρα.

Στις 13:20 επίσκεψη στο σταθμό «Αγία Σοφία».

Στις 16:00 τα μέλη της διοίκησης της Αττικό Μετρό Α.Ε. θα συμμετάσχουν στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στην οποία έχουν προσκληθεί και εκπρόσωποι των υπολοίπων Δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης όπως επίσης εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων όπως και των πολιτικών κομμάτων. Το έργο θα παρουσιάσουν ο κ. Τσίτουρας και ο κ. Κωνσταντινίδης.

Print Friendly, PDF & Email
WCAG