Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

RFP-259/14 – “ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.”

ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ , Λεωφ.Μεσογείων 191-193, Αθήνα , 11525
Υπεύθυνη κ. Αικ. Σαϊτη
Τηλέφωνο : +30 2106792473, Φαξ : +30 2106792126
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : [email protected]

Αντικείμενο:

Αυτοκίνητα και δίκυκλα ιδιοκτησίας του Ασφαλιζόμενου συμπεριλαμβανομένης και της οδικής βοήθειας.

Η ανάδοχος ασφαλιστική εταιρεία που θα επιλεγεί από την ΑΜ, θα προσφέρει συγκεκριμένου περιεχομένου ασφαλιστικό πρόγραμμα, του οποίου το βασικό πλαίσιο έχει ήδη προδιαγράψει η ΑΜ. Περισσότερες πληροφορίες στο τεύχος της Προκήρυξης και ιδίως στο Παράρτημα Α.

Οι επιμέρους όροι του ασφαλιστικού πακέτου έχουν προκαθορισθεί από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., είναι υποχρεωτικοί για τους προσφέροντες και δίδονται στο τεύχος της Προκήρυξης. Δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές.

Διάρκεια της Σύμβασης:

Η διάρκεια της σύμβασης είναι είκοσι τέσσερις (24) μήνες, με δικαίωμα της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. παράτασης μονομερώς μέχρι τη συμπλήρωση επιπλέον δώδεκα (12) μηνών, με τους ίδιους όρους της αρχικής σύμβασης.

Προεκτιμώμενη δαπάνη:

Η προεκτιμώμενη δαπάνη του Συνολικού Μικτού Ασφάλιστρου (περιλαμβανομένου του φόρου ασφαλίστρου) για τη διάρκεια των 24 μηνών ανέρχεται σε τριάντα δύο χιλιάδες ΕΥΡΩ (32.000,00 €). Η συνολική προεκτιμώμενη δαπάνη του Συνολικού Μικτού Ασφάλιστρου (περιλαμβανομένου του φόρου ασφαλίστρου) για τη διάρκεια των 36 μηνών, δηλαδή περιλαμβανομένης της τυχόν παράτασης των δώδεκα (12) μηνών, ανέρχεται σε σαράντα οκτώ χιλιάδες ΕΥΡΩ (48.000,00 €).

Εγγυητικές Επιστολές:

Για τη συμμετοχή στη διαδικασία απαιτείται η κατάθεση εγγύησης συμμετοχής, ποσού εννιακοσίων πενήντα (950) ευρώ. Για την υπογραφή της σύμβασης απαιτείται εγγύηση καλής εκτέλεσης, η οποία ανέρχεται σε 5% επί του ποσού της σύμβασης, όπως θα προκύψει από την οικονομική προσφορά του Αναδόχου, περιλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης (1 έτος).

Δικαιούμενοι Συμμετοχής:

Δεκτές στο διαγωνισμό γίνονται:

  1. οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφάλισης που έχουν έδρα στην Ελλάδα ή δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα υπό καθεστώς εγκατάστασης (μέσω υποκαταστήματος) ή ελεύθερης παροχής υπηρεσιών.
  2. οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφάλισης που έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) και έχουν την κεντρική τους διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους ή την έδρα τους στο εσωτερικό της Ε.Ε. ή του Ε.Ο.Χ., εφόσον η δραστηριότητά τους παρουσιάζει συνεχή δεσμό με την οικονομία του κράτους μέλους της Ε.Ε. ή του Ε.Ο.Χ.
  3. οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφάλισης που έχουν συσταθεί και λειτουργούν νόμιμα σύμφωνα με τη νομοθεσία τρίτων χωρών που έχουν υπογράψει τη συμφωνία δημόσιων συμβάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, η οποία κυρώθηκε με το Ν. 2513/97.

Δεν θα γίνουν δεκτές προσφορές που θα υποβληθούν μέσω πρακτόρων ή μεσαζόντων για λογαριασμό ασφαλιστικών εταιρειών.

Επισημαίνεται ότι κάθε Διαγωνιζόμενος συμμετέχει στο Διαγωνισμό μεμονωμένα. Δεν θα γίνουν δεκτές προσφορές των εταιρειών που προτίθενται να αναλάβουν την εκτέλεση της σύμβασης από κοινού με άλλες εταιρείες.

Οι Διαγωνιζόμενοι πρέπει να πληρούν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που παρατίθενται στο τεύχος της Προκήρυξης του Διαγωνισμού.

Είδος διαδικασίας: Η διαδικασία διενέργειας του Διαγωνισμού είναι ανοικτή. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί σε δύο φάσεις (1η Φάση: Έλεγχος των τυπικών προσόντων και των ουσιαστικών προσόντων, 2η Φάση: Έλεγχος Οικονομικών Προσφορών).

Κριτήριο ανάθεσης : Η χαμηλότερη τιμή

Προθεσμία παραλαβής των προσφορώ :

Ημερομηνία : 13/10/2014 Ώρα : 15:00
Οι διαγωνιζόμενοι δεσμεύονται από την προσφορά τους για εκατόν ογδόντα (180) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών.

Τα τεύχη του διαγωνισμού χορηγούνται αντί αντιτίμου 10,00 EURΟ. Η τιμή αυτή ισχύει στη περίπτωση παραλαβής των τευχών από τα γραφεία της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.
Τα ίδια τεύχη θα αναρτηθούν στη ιστοσελίδα της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., http://www.emetro.gr.

Ισχύουσα Νομοθεσία-Γλώσσα:

Ο Διαγωνισμός διέπεται από τα οριζόμενα στα τεύχη του Διαγωνισμού και την ελληνική νομοθεσία.

Όλα τα έγγραφα που απαιτείται να υποβληθούν κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού θα έχουν συνταχθεί ή μεταφραστεί στην Ελληνική γλώσσα.

Οι προσφορές των διαγωνιζομένων είναι έγγραφες και υποβάλλονται στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., Λ. Μεσογείων 191-193 & Βλαχάκη 2, ΤΚ 115 25, Αθήνα, σύμφωνα με όσα αναλυτικά αναφέρονται στο τεύχος της Προκήρυξης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι από το τεύχος της Προκήρυξης.

Δείτε ΕΔΩ την Προκήρυξη σε μορφή .pdf (1,59 MB)

Print Friendly, PDF & Email
WCAG