Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

Οκτώβριος 2014

  • Σταθμός ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής υποστυλωμάτων ως το επίπεδο έκδοσης εισιτηρίων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής δοκών και της πλάκας έκδοσης εισιτηρίων. Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής πασσάλων στο Φρέαρ Ταξιαρχών.
  • Σταθμός ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες υδατοστεγάνωσης του Σταθμού έως το επίπεδο οροφής καθώς και οι εργασίες τοποθέτησης οπλισμού και σκυροδέτησης του επιπέδου έκδοσης εισιτηρίων.
  • Σταθμός ΝΙΚΑΙΑ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες προσωρινής αποστράγγισης και υδατοστεγάνωσης του πυθμένα σήραγγας ΝΑΤΜ του κυρίως Σταθμού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής της μόνιμης επένδυσης του κυρίως Σταθμού (εξωτερικά περιμετρικά τοιχία και υποστυλώματα από επίπεδο -3 των αποβαθρών έως το επίπεδο -2 της πλάκας έκδοσης εισιτηρίων).
  • Σταθμός ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την εκσκαφή και προσωρινή αντιστήριξη του κυρίως κτιρίου Σταθμού καθώς και οι εργασίες εκσκαφής και προσωρινής αντιστήριξης φάσεων της κύριας σήραγγας του Σταθμού.
  • Σταθμός ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την παράκαμψης δικτύων οπτικών ινών ΟΤΕ και παρόχων, ΔΕΗ και δικτύου ομβρίων. Στο πλαίσιο των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής δικτύου φωτεινής σηματοδότησης. Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται η διερευνητική τομή προς εντοπισμό των θεμελίων της πεζογέφυρας καθώς και οι διερευνητικές τομές για την επιβεβαίωση των στοιχείων θεμελίωσης του κτιρίου του ΗΣΑΠ.
  • Σταθμός ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκσκαφή και η εγκατάσταση του συστήματος προσωρινής αντιστήριξης (εκτοξευόμενο σκυρόδεμα- προεντεταμένα αγκύρια) για το 5ο επίπεδο εκσκαφής (-4,00), εκτός της περιοχής ράμπας εισόδου στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εκσκαφής και προσωρινής αντιστήριξης για το 1ο επίπεδο στο Φρέαρ Δεληγιάννη, και οι εργασίες τοποθέτησης πινακίδων για την υλοποίηση της κυκλοφοριακής ρύθμισης για την κατάληψη της οδού Τσαμαδού στο Φρέαρ Πανεπιστήμιο.
  • Η εκσκαφή σήραγγας έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 26%.
Print Friendly, PDF & Email
WCAG