Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

Φεβρουάριος 2015

  • Ολοκληρώθηκαν οι αναγκαίες μετατοπίσεις των δικτύων ακαθάρτων της ΕΥΔΑΠ και των δικτύων δημοτικού φωτισμού στο απέναντι της διαδρομής του ΤΡΑΜ πεζοδρόμιο της Γρ. Λαμπράκη, ενώ σε στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκονται οι μετατοπίσεις των δικτύων ΔΕΗ (εκκρεμεί σύνδεση στην Πύλης) και του δικτύου ΕΠΑ (εκκρεμεί σύνδεση στην Καραολή). Σε εξέλιξη βρίσκονται οι μετατοπίσεις υδροδοτικών δικτύων ΕΥΔΑΠ (νέοι αγωγοί και νέες συνδέσεις).
  • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την κατασκευή του προβλεπομένου τοίχου αντιστήριξης στην αναστροφή Λαμπράκη καθώς και η κατασκευή του φορέα των δύο προβλεπόμενων κλιμακοστασίων στην πλατεία Αλικάκου, ενώ σε εξέλιξη είναι η κατασκευή τεχνικών έργων στην περιοχή της προβλεπόμενης στάσης Καραϊσκάκη, στην αναστροφή της Λαμπράκη, στην γέφυρα της Λαμπράκη, κλπ.
  • Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες διαμόρφωσης δύο κόμβων της Ακτής Θεμιστοκλέους (της Σκλαβούνου & Καζανόβα και της εισόδου στην Μαρίνα Ζέας), ενώ ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης της πλατείας Αλικάκου και στην Εθνικής Αντιστάσεως. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο απέναντι της διαδρομής του ΤΡΑΜ πεζοδρόμιο της Γρ Λαμπράκη, στην αναστροφή Λαμπράκη (περιοχή διέλευσης τροχιόδρομου), στα πεζοδρόμια της γέφυρας Λαμπράκη, κλπ.
Print Friendly, PDF & Email
WCAG