Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

Αύγουστος 2016

  • Στην οδό Μικράς Ασίας, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής τροχιοδρόμου στη γέφυρα Παπανδρέου.
  • Στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, ολοκληρώθηκε η κατασκευή τροχιοδρόμου από την αναστροφή μέχρι την οδό Βενιζέλου καθώς και ο αστικός σχεδιασμός των στάσεων Λαμπράκη και Ευαγγελιστρίας. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής τροχιοδρόμου από την οδό Βενιζέλου μέχρι την Βασ. Γεωργίου και οι εργασίες αστικού σχεδιασμού στο υπόλοιπο προσκείμενο πεζοδρόμιο στην προαναφερόμενη περιοχή.
  • Στην οδό Βασ. Γεωργίου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αστικού σχεδιασμού στο απέναντι πεζοδρόμιο και σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ΟΚΩ (κάθετες διαβάσεις ΔΕΗ), οι εργασίες μετατόπισης αγωγού ομβρίων, στον κόμβο Β. Γεωργίου και Εθν. Αντιστάσεως και οι εργασίες κατασκευής τροχιοδρόμου (Γεωργίου έως Πραξιτέλους). Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται η αρχαιολογική ανασκαφή από την οδό Πραξιτέλους έως την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.
  • Στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή τροχιοδρόμου από την οδό Ιπποδαμείας προς την Γεωργίου και ο αστικός σχεδιασμός στο προσκείμενο πεζοδρόμιο. Επίσης, ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής της στάσης Ιπποδαμείας.
  • Στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής τροχιοδρόμου και ανακατασκευής της στάσης.

(η αναφορά σε απέναντι και προσκείμενο σχετίζεται με την χωροθέτηση της κυκλοφορίας του ΤΡΑΜ).

Print Friendly, PDF & Email
WCAG