Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

Ιούνιος 2017

• Στο φρέαρ Κομνηνού, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης μεταλλικής κατασκευής υποστήριξης δακτυλίων, εντός της σήραγγας ΤΒΜ.
• Σταθμός ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής της πρόσβασης 3, τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων, στο επίπεδο -2, επίχωσης και υδατοστεγάνωσης του σταθμού. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι βαφές στο επίπεδο -1 και οι εργασίες καθαίρεσης κεφαλόδεσμου.
Στο φρέαρ Ταξιαρχών, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες τοιχοποιίας.
• Σταθμός ΝΙΚΑΙΑ: Στο Φρέαρ Τζαβέλλα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εργοταξιακής κατάληψης και περίφραξης.
• Σταθμός ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ: Στην έξοδο Γυθείου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής κεφαλόδεσμου μικροπασσάλων και σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εκσκαφής ανοιχτού ορύγματος.
Στο νότιο φρέαρ αερισμού του σταθμού, ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση οικοδομικού γερανού και σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής κεφαλόδεσμου.
• Σταθμός ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή διαφραγματικών τοίχων κάτω από την πεζογέφυρα (δυτική – ανατολική πλευρά και στην είσοδο 1).
• Σταθμός ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Στο βόρειο κλιμακοστάσιο, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εκσκαφής και προσωρινής αντιστήριξης και σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες καθαριότητας και προετοιμασίας για την υδατοστεγάνωση.
Στο νότιο κλιμακοστάσιο, επίσης, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εκσκαφής και προσωρινής αντιστήριξης και σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες καθαριότητας και προετοιμασίας για την υδατοστεγάνωση.
Στη σήραγγα πρόσβασης πλατείας Κοραή, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εκσκαφής και προσωρινής αντιστήριξης, Α΄φάση 14,5/57 μ.μ., Β΄φάση 3/57 μ.μ.
Στο φρέαρ αερισμού Δημοτικού Θεάτρου, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εκσκαφής και προσωρινής αντιστήριξης έως το τελικό επίπεδο (-10,85).
Στη σήραγγα ΝΑΤΜ τριπλής τροχιάς προς Δημοτικό Θέατρο, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες σκυροδέτησης μόνιμης επένδυσης θόλου.
Η εκσκαφή του συνόλου των σηράγγων έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 76,20 %.

Print Friendly, PDF & Email
WCAG