Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

Ιανουάριος 2018

• Στο φρέαρ εισόδου ΤΒΜ, ολοκληρώθηκε η κατασκευή και υδατοστεγάνωση περιμετρικών τοιχείων.
• Σταθμός ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Στο φρέαρ Μ. Αλεξάνδρου, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες μόνιμης επένδυσης τοιχώματος φρέατος.
• Σταθμός ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Στο φρέαρ Πισιδίας, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εκσκαφής και προσωρινής αντιστήριξης 1ου – 5ου επιπέδου και σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εκσκαφής και απομάκρυνσης προϊόντων εκσκαφής 6ου επιπέδου.
• Σταθμός ΝΙΚΑΙΑ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες επιχώσεων του σταθμού στο επίπεδο της οδού καθώς και οι εργασίες καθαίρεσης κεφαλοδέσμου πασσάλων.
• Σταθμός ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ: Στο ανοιχτό όρυγμα του σταθμού, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες μόνιμης επένδυσης θεμελίωσης και οι εργασίες μόνιμης επένδυσης τοιχίων από τη στάθμη θεμελίωσης έως τη στάθμη πλάκας Η/Μ (επίπεδο -3).
Στο νότιο φρέαρ του σταθμού (οδός Κουμουνδούρου), ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εκσκαφής και προσωρινής αντιστήριξης 9ου επιπέδου και σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εκσκαφής και προσωρινής αντιστήριξης 10ου επιπέδου.
Στο βόρειο φρέαρ (οδός Δημητρακοπούλου), ολοκληρώθηκε η κατασκευή της βάσης θεμελίωσης οικοδομικού γερανού.
• Σταθμός ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εκσκαφής 1ου και 2ου επιπέδου του κυρίως σταθμού και οι εργασίες τοποθέτησης και προέντασης αντηρίδων προσωρινής αντιστήριξης 1ου επιπέδου.
• Σταθμός ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Στο νότιο κλιμακοστάσιο, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες σκυροδέτησης τοιχίων μόνιμης επένδυσης.
Στη σήραγγα πρόσβασης πλατείας Μπακογιάννη, σε εξέλιξη βρίσκεται η τοποθέτηση οπλισμών τοιχίων και θόλου.
Στο φρέαρ Δεληγιάννη, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαμόρφωσης επιφάνειας για αποσυναρμολόγηση ΤΒΜ.
Στο φρέαρ Πανεπιστήμιο, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εκσκαφής και προσωρινής αντιστήριξης φρέατος έως +1,30
Η εκσκαφή του συνόλου των σηράγγων έχει ολοκληρωθεί (ποσοστό 100 %).

Print Friendly, PDF & Email
WCAG