Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ. Δήλωση του Προέδρου της Αττικό Μετρό Α.Ε. Καθηγητή Γιάννη Α. Μυλόπουλου

  • Αρχική
  • Δελτία Τύπου
  • ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ. Δήλωση του Προέδρου της Αττικό Μετρό Α.Ε. Καθηγητή Γιάννη Α. Μυλόπουλου

«Μετά από 4,5 χρόνια μονοδρόμησης της Αγίας Σοφίας, η Αττικό Μετρό ΑΕ, πιστή στην υπόσχεσή της λίγο καιρό πριν, παραδίδει σήμερα την οδό Αγίας Σοφίας νότια της Εγνατίας, αμφίδρομη και με 2 λωρίδες κυκλοφορίας.
Η αμφιδρόμηση της Αγίας Σοφίας αναμένεται να δώσει ανάσα στην κυκλοφορία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς προστίθεται μία ακόμη άνοδος προς την Εγνατία, καθώς μετά την έναρξη της κατασκευής του σταθμού «Βενιζέλου», οι 2 λωρίδες ανόδου εκεί περιορίστηκαν σε μία.
Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τα στελέχη της Αττικό Μετρό και της αναδόχου κοινοπραξίας, τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας και της Τροχαίας Θεσσαλονίκης και βέβαια τους εργαζόμενους στο έργο, οι οποίοι κατάφεραν να το φέρουν εις πέρας πριν τις γιορτές του Πάσχα, βοηθώντας έτσι καθοριστικά στην κυκλοφορία και στην αγοραστική κίνηση στο κέντρο της πόλης».

Print Friendly, PDF & Email
WCAG