Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

• Σταθμός ΝΣΣ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου.
• Σταθμός ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση μεταλλικών θυρών στα επίπεδα -1 και -2 του σταθμού καθώς και η επίχωση νότιας πρόσβασης του σταθμού. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής τοιχοποιίας του σταθμού και η υλοποίηση Κ΄ κυκλοφοριακής ρύθμισης στη διακλάδωση.
• Σταθμός ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες καθαίρεσης διαφραγματικών τοίχων στις περιοχές της βόρειας και νότιας πρόσβασης.
• Σταθμός ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ – ΕΚΘΕΣΗ: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της νότιας πρόσβασης, η κατασκευή απολήξεων και στηθαίων στη νότια πρόσβαση και η διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στη νότια πρόσβαση. Σε εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση Γ΄κυκλοφοριακής ρύθμισης.
• Σταθμός ΠΑΠΑΦΗ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εφαρμογής χρωματισμών στα φρεάτια, επένδυσης χώρων με κεραμικά πλακίδια, κατασκευής γυψοσανίδων και εγκαταστάσεων Η/Μ (σχάρες καλωδίων, γειώσεις, αποχέτευση, πυρόσβεση, πυρανίχνευση, αεραγωγοί HVAC).
• Σταθμός ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: Ολοκληρώθηκε η επένδυση δαπέδων με πλάκες γρανίτη στο επίπεδο -1. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου, τοποθέτησης κιγκλιδωμάτων στα κλιμακοστάσια των εξόδων κινδύνου και κατασκευής κατακόρυφων επενδύσεων με πλάκες γρανίτη.
• Σταθμός ΦΛΕΜΙΝΓΚ: Ολοκληρώθηκε η εφαρμογή χρωματισμών και σε εξέλιξη βρίσκεται η τοποθέτηση μεταλλικών θυρών, η εγκατάσταση εξωτερικών σχαρών στα φρεάτια αερισμού και οι Η/Μ εγκαταστάσεις (αποχέτευση, πυρόσβεση, πυρανίχνευση, καλώδια χαμηλής τάσης, φωτισμός, εξοπλισμών φρεάτων εκτόνωσης).
• Σταθμός & Διασταύρωση ΑΝΑΛΗΨΗ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής βιομηχανικών δαπέδων, κατασκευής επιχρισμάτων επί των τοιχοποιιών στη διασταύρωση και εφαρμογής χρωματισμών στη διασταύρωση και τα φρεάτια του σταθμού.
• Σταθμός & Διασταύρωση 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της ανατολικής πρόσβασης και σε εξέλιξη βρίσκεται η εφαρμογή χρωματισμών και η τοποθέτηση μεταλλικών θυρών.
• Σταθμός Ν. ΕΛΒΕΤΙΑ: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της νότιας πρόσβασης του σταθμού και η κατασκευή φρεατίου ΔΕΗ. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες υδατοστεγάνωσης της νότιας πρόσβασης και του φρεατίου ΔΕΗ, οι εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών θυρών στον σταθμό, εφαρμογής χρωματισμών στη διασταύρωση και οι Η/Μ (ύδρευση, αποχέτευση).
• Αμαξοστάσιο: Στο Κτηριακό Συγκρότημα Ι, σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή φεγγιτών της στέγης του μεταλλικού κτηρίου, η τοποθέτηση κουφωμάτων και η κατασκευή επενδύσεων γυψοσανίδας στους χώρους υγιεινής, τα γραφεία και το κτήριο 7. Στο Κτηριακό Συγκρότημα ΙΙ, σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή γυψοσανίδων στο ΚΕΛ και το κτήριο 9, η κατασκευή στέγης στο τμήμα IV, η κατασκευή πλαγιοκαλύψεων στη βόρεια όψη του ΚΕΛ και η εγκατάσταση σιδηροτροχιών.
• Σήραγγες C&C και ΝΑΤΜ: Σε εξέλιξη βρίσκεται η επαναφορά αγωγών ΕΥΑΘ στην αρχική τους θέση, στα τμήματα ΙΙ και ΙΙΙ καθώς και η αποκατάσταση πεζοδρομίων επί της οδού Αλλατίνη.

Print Friendly, PDF & Email
WCAG