Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Στο Φρέαρ Εισόδου ΤΒΜ, έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή πλακών +47,46, +56,11, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η αποκατάσταση της επιφάνειας.

-Στο Φρέαρ Κομνηνού έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση της σχάρας επιπέδου οδού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι αρχιτεκτονικές εργασίες (κατασκευή κιγκλιδωμάτων).

  • Σταθμός ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: σε εξέλιξη βρίσκεται η επένδυση τοίχων και υποστηλωμάτων, καθώς και η αποκατάσταση επιπέδου Οδού – Πλατείας (0).

-Στο Φρέαρ Μεγ. Αλεξάνδρου, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες τοποθέτησης σχάρας επιπέδου οδού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι αρχιτεκτονικές εργασίες (κατασκευή κιγκλιδωμάτων).

  • Σταθμός ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: σε εξέλιξη βρίσκεται η τοποθέτηση ψευδοοροφών.

-Στο Φρέαρ Πισιδίας, σε εξέλιξη βρίσκεται η τελική επένδυση κεντρικού τοιχώματος και κλιμακοστασίου κυρίως Φρέατος.

  • Σταθμός ΝΙΚΑΙΑ: σε εξέλιξη βρίσκονται οι χρωματισμοί (Β’ Φάση) τεχνικών χώρων Σταθμού και οι προεργασίες εγκατάστασης μεταλλικών πανέλων ψευδοοροφής στις οροφές των επιπέδων -3 και -4 του Σταθμού.
  • Σταθμός ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ: Στο ανοιχτό όρυγμα του Σταθμού ολοκληρώθηκε η μόνιμη επένδυση κλίμακας S4, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες μόνιμης επένδυσης πλάκας μεσοπατώματος.

Στην κύρια Σήραγγα του Σταθμού, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες μόνιμης επένδυσης βόρειου μετωπικού τοίχου και η καθαίρεση προσωρινού σκυροδέματος περιοχής εκβάθυνσης.

Στα Υπόγεια Τμήματα ΝΑΤΜ του Σταθμού, σε εξέλιξη βρίσκεται η μόνιμη επένδυση ΝΑ, ΒΔ και ΒΑ σήραγγας πρόσβασης.

-Στο Φρέαρ Μελά, σε εξέλιξη βρίσκεται η περίφραξη εργοταξίου.

  • Σταθμός ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες τοποθέτησης και προφόρτισης αντηρίδων 5ης στάθμης.

-Στο Φρέαρ Ρολόι, ολοκληρώθηκε η κατασκευή θεμελίωσης, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι σκυροδετήσεις μόνιμης επένδυσης περιμετρικών τοιχείων.

  • Σταθμός ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: στον Κύριο Σταθμό, στην Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες τοιχοποιίας στο Η/Μ/ όροφο και στο επίπεδο έκδοσης εισιτηρίων, καθώς και οι βαφές βιομηχανικών επιπέδων στο μηχανολογικό όροφο. Σε εξέλιξη βρίσκεται και η τοποθέτηση οπλισμών περιμετρικών τοιχείων στη συναρμογή με σήραγγα ΤΒΜ.

Στις Σήραγγες Κλιμακοστασίων, στο Νότιο Κλιμακοστάσιο, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για τα δευτερογενή σκυροδέματα.

Στην Είσοδο της Πλατείας Κοραή, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες υδατοστεγάνωσης και σκυροδέτησης μόνιμης επένδυσης.

Στο ΤΒΜ Σήραγγας Διπλής Τροχιάς, στην Ηλεκτρική Εσοχή 3RP3 Χ.Θ. 8+707,585 σε αναμονή βρίσκονται οι εργασίες σκυροδέτησης μόνιμης επένδυσης (2/14μ), ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η εκσκαφή – προσωρινή αντιστήριξη (πρόοδος /’Α φάση 8/14, ‘Β φάση 2/14).

-Στο Φρέαρ Δεληγιάννη, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες υδατοστεγάνωσης περιμετρικών τοιχείων .

-Στο Φρέαρ Πανεπιστήμιο, σε αναμονή βρίσκεται η σκυροδέτηση μόνιμης επένδυσης (ολοκληρώθηκε το δάπεδο αντλιοστασίου).

Print Friendly, PDF & Email
WCAG