Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

Στο Φρέαρ Εισόδου ΤΒΜ, σε εξέλιξη βρίσκεται η επίχωση φρέατος.

• Σταθμός Αγία Βαρβάρα: έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση ανθρωποθυρίδων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή και εγκατάσταση σιντριβανιού, καθώς και τα λοιπά αρχιτεκτονικά τελειώματα.

– Στο Φρέαρ Μεγ. Αλεξάνδρου, έχουν ολοκληρωθεί τα κιγκλιδώματα κλιμακοστασίου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι βαφές.

• Σταθμός Κορυδαλλός: σε εξέλιξη βρίσκεται η επένδυση Τοίχων και Υποστυλωμάτων.

• Σταθμός ΝΙΚΑΙΑ: σε εξέλιξη βρίσκεται η ανάρτηση πανέλων ψευδοροφής στην οροφή του επιπέδου των αποβαθρών, η επένδυση μεταλλικών πανέλων στα τοιχία των αποβαθρών, οι χρωματισμοί τοιχίων φρεάτων και απολήξεων στο επίπεδο της οδού του Σταθμού και τα κιγκλιδώματα και οι χειρολισθήρες στα κλιμακοστάσια κινδύνου.

– Στη Σήραγγα ΝΑΤΜ Αερισμού του Σταθμού ΝΙΚΑΙΑ, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες χρωματισμών.

– Στο Φρέαρ Τζαβέλα, έχει ολοκληρωθεί η εκσκαφή και προσωρινή αντιστήριξη του φρέατος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η εκσκαφή και προσωρινή αντιστήριξη συνδετήριας σήραγγας.

Στη Κύρια Σήραγγα του Σταθμού (ΝΑΤΜ) ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ, έχει ολοκληρωθεί η μόνιμη επένδυση περιοχής εκβάθυνσης.

– Στα Υπόγεια Τμήματα ΝΑΤΜ του Σταθμού (ΝΑΤΜ) ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ, έχει ολοκληρωθεί η μόνιμη επένδυση ΒΑ σήραγγας πρόσβασης.

– Στο Νότιο Φρέαρ Αερισμού του Σταθμού ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ (οδός Κουμουνδούρου), έχει ολοκληρωθεί η μόνιμη επένδυση τοιχίων συνδετήριας σήραγγας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η μόνιμη επένδυση θόλου συνδετήριας σήραγγας.

• Σταθμός ΠΕΙΡΑΙΑΣ: έχει ολοκληρωθεί η εκσκαφή του 5ου επιπέδου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η λειτουργία μεταφορικής ταινίας, η προσωρινή εναπόθεση προϊόντων εκσκαφής στη νότια πλευρά του σταθμού και στη συνέχεια η απομάκρυνσή τους από το εργοτάξιο, καθώς και εργασίες επισκευής διαρροών στους διαφραγματικούς τοίχους.

– Στο Φρέαρ Ρολόι, έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή θεμελίωσης και μόνιμης επένδυσης περιμετρικών τοιχείων (υπολείπονται τα εσωτερικά τοιχεία και κλιμακοστάσια, καθώς και η απόληξη στο επίπεδο οδού).

– Στη ΝΑΤΜ Σήραγγα Πρόσβασης, σε εξέλιξη βρίσκεται η εκσκαφή και προσωρινή αντιστήριξη πρόοδος (Α’ φάση 2/6μ, Β’ φάση 0/6μ).

• Σταθμός ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: στον Κύριο Σταθμό, στην Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εκσκαφής για το Ανατολικό Φρέαρ Αερισμού.

– Στο Υπόγειο Τμήμα Σταθμού, σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες καθαρισμών και τσιμεντενέσεις πλήρωσης.

-Στις Σήραγγες Κλιμακοστασίων, στην Είσοδο της Πλατείας Κοραή, σε εξέλιξη βρίσκεται η σκυροδέτηση μόνιμης επένδυσης (ολοκληρώθηκε η οροφή και τα στηθαία).

– Στο Φρέαρ Αερισμού Δημοτικού Θεάτρου, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες σκυροδετήσεων περιμετρικών τοιχείων.

– Στη Σήραγγα Αερισμού Φρέατος Ραλλείου, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες σκυροδετήσεων τοιχείων.

Στη Σήραγγα Τριπλής Τροχιάς ΝΑΤΜ, προς Δημοτικό Θέατρο, σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή μετωπικού τοίχου στη συναρμογή με σήραγγα ΤΒΜ.

Print Friendly, PDF & Email
WCAG