Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

 

Σταθμός ΝΣΣ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες συστήματος αυτόματης κατάσβεσης με αέριο και εξοπλισμού αερισμού σηράγγων.

Σταθμός ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (Σταθμός & Διακλάδωση): Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες δικτύου πυρόσβεσης και εγκατάστασης πυράντοχων αεραγωγών του συστήματος αερισμού σηράγγων και παροχής αέρα.

Σταθμός ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής της μόνιμης επένδυσης της βόρειας και νότιας πρόσβασης, των συνδέσεων του σταθμού με τις σήραγγες καθώς και οι εργασίες επισκευής διαφραγματικών τοίχων.

Σταθμός ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ/ΕΚΘΕΣΗ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εγκατάστασης και συνδέσεων εξοπλισμού πυρανίχνευσης.

Σταθμός ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης θυρών αποβαθρών (PSD) και σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής γειώσεων εξοπλισμού και εγκατάστασης αεραγωγών του συστήματος αερισμού/κλιματισμού.

Σταθμός ΠΑΠΑΦΗ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εγκατάστασης θυρών αποβαθρών (PSD), εγκατάστασης συστήματος φωτισμού, καθώς και οι εργασίες εγκατάστασης εξοπλισμού αερισμού/κλιματισμού.

Σταθμός ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εγκατάστασης του συστήματος φωτισμού και εγκατάστασης εξοπλισμού αερισμού σηράγγων.

Σταθμός ΦΛΕΜΙΓΚ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ολοκλήρωσης του δικτύου αεραγωγών.

Σταθμός ΑΝΑΛΗΨΗ (Σταθμός & Διασταύρωση): Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής σιδηροδρομικής επιδομής.

Σταθμός 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εγκατάστασης αεραγωγών του συστήματος αερισμού-κλιματισμού, εργασίες κατασκευής γειώσεων εξοπλισμού καθώς και οι εργασίες κατασκευής πεζοδιαδρόμων στην περιοχή της διακλάδωσης.

ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ:

Κτηριακό Συγκρότημα Ι: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής τοιχοποιίας του πλυντηρίου συρμών, κατασκευής γυψοσανίδων, κατασκευής εξωτερικής κλίμακας στην περιοχή της τροχιάς δοκιμών καθώς και οι εργασίες εγκατάστασης καλωδίων και εξοπλισμού σηματοδότησης  .

Κτηριακό Συγκρότημα ΙΙ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής γυψοσανίδων και χρωματισμών, εγκατάστασης ανελκυστήρα, εξοπλισμού αερισμού/κλιματισμού, ενδοδαπέδιων καναλιών καλωδίων και καλωδίων του συστήματος πυρανίχνευσης.

Σήραγγες ΤΒΜ: Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή σιδηροδρομικής επιδομής σε τμήμα των σηράγγων του έργου.

Print Friendly, PDF & Email
WCAG