Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

 

Σταθμός ΝΣΣ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εγκατάστασης του δικτύου αποχέτευσης, στο επίπεδο -2 καθώς και οι εργασίες κατασκευής της αποβάθρας του Επίσταθμου.

Σταθμός ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης πυράντοχων αεραγωγών του συστήματος αερισμού σηράγγων και σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εγκατάστασης του συστήματος αυτόματης κατάσβεσης.

Σταθμός ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προπαρασκευαστικές εργασίες για την απομάκρυνση των αντηρίδων.

Σταθμός ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή των συνδέσεων του σταθμού με τις σήραγγες. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής τοιχίων και οροφής του νοτιοδυτικού φρεατίου καθώς και οι εργασίες στεγάνωσης διαφραγματικών τοίχων.

Σταθμός ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εγκατάστασης και συνδέσεων εξοπλισμού αερισμού σηράγγων.

Σταθμός ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ηλεκτρολογικών συνδέσεων κυλιόμενων κλιμάκων.

Σταθμός ΠΑΠΑΦΗ: Σε εξέλιξη βρίσκεται η εγκατάσταση εξοπλισμού αερισμού σηράγγων και η τοποθέτηση καλωδίων φωτισμού στη σήραγγα τροχιάς 1.

Σταθμός ΑΝΑΛΗΨΗ (Σταθμός & Διασταύρωση): Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εγκατάστασης σωλήνων καλωδίων φωτισμού στην αποβάθρα.

Σταθμός 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ (Σταθμός & Διακλάδωση): Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εγκατάστασης ανελκυστήρων.

ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ:

Κτηριακό Συγκρότημα Ι: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής πλακιδίων στο πλυντήριο, εγκατάστασης ρολών, στις στάθμες +52 και +58 καθώς και οι εργασίες εγκατάστασης καλωδίων σηματοδότησης και δικτύου κλιματισμού.

Κτηριακό Συγκρότημα ΙΙ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής γυψοσανίδων, εγκατάστασης δικτύου πυρόσβεσης, κλιματισμού, σχαρών καλωδίων, αντικεραυνικής προστασίας και εγκατάστασης ανελκυστήρων.

Σήραγγες ΤΒΜ: Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή σιδηροδρομικής επιδομής σε τμήμα των σηράγγων του έργου.

 

Print Friendly, PDF & Email
WCAG