Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

 

Σταθμός ΝΣΣ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες μεταφοράς και διανομής σιδηροτροχιών.

Σταθμός ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες μεταφοράς και διανομής σιδηροτροχιών.

Σταθμός ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες κοπής τοιχείων εγκιβωτισμού της προσωρινής επίχωσης, καθώς και πρόδρομες εργασίες για την κατασκευή των οδηγών των διαφραγματικών τοίχων της νότιας πρόσβασης.

Σταθμός ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής του εσωτερικού κλιμακοστασίου, καθώς και εργασίες κατασκευής τοιχοποιΐας στα επίπεδα μεσοπατώματος και -1 και εγκατάστασης δικτύου αποχέτευσης στα επίπεδα -2 και -3.

Σταθμός ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες κατασκευής πλωτής πλάκας τροχιάς.

Σταθμός ΠΑΠΑΦΗ: Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες εγκατάστασης καλωδίων φωτισμού σηράγγων.

Σταθμός ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες εγκατάστασης βάσεων εξοπλισμού ισχύος έλξης, στο τεχνικό δωμάτιο, καθώς και εργασίες εγκατάστασης καλωδίων BACS.

Σταθμός ΦΛΕΜΙΓΚ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στεγανοποίησης του αντλιοστασίου.

Σταθμός ΑΝΑΛΗΨΗ (Σταθμός & Διασταύρωση): Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες εγκατάστασης της αλλαγής σιδηροτροχιών.

Σταθμός 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ (Σταθμός & Διακλάδωση): Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες εγκατάστασης εξοπλισμού ελέγχου πρόσβασης και ασφαλείας, καθώς και εργασίες κατασκευής σιδηροδρομικής επιδομής (σκυροδέτηση κλίνης τροχιάς).

Σταθμός ΒΟΥΛΓΑΡΗ:Σε εξέλιξη βρίσκονται προπαρασκευαστικές εργασίες σκυροδέτησης κλίνης τροχιάς.

Σταθμός ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ: Σε εξέλιξη εργασίες δοκού στήριξης θυρών αποβαθρών, καθώς και εργασίες ελέγχου εγκατάστασης του συστήματος ασύρματης επικοινωνίας.

ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ

Κτηριακό Συγκρότημα Ι:  Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διάστρωσης πλακιδίων, στον χώρο του πλυντηρίου συρμών, εγκατάστασης επίπλων ,στο εφεδρικό κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας (ECR), καθώς και εργασίες εγκατάστασης του δικτύου πυρόσβεσης, στο επίπεδο +58,00, σχαρών καλωδίων, στα επίπεδα +52,00 και +69,00 και εγκατάστασης συστήματος φωτισμού, στο επίπεδο +52,00.

Κτηριακό συγκρότημα ΙΙ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εγκατάστασης του δικτύου πυρόσβεσης, στο επίπεδο +70,40, εγκατάστασης του δικτύου κλιματισμού και σχαρών καλωδίων, στο επίπεδο +58,00, καθώς και εργασίες εγκατάστασης εξοπλισμού ασύρματης επικοινωνίας, στα επίπεδα +53,00. Βρίσκονται, επίσης, σε εξέλιξη εργασίες εγκατάστασης εξοπλισμού σηματοδότησης (κυκλώματα γραμμής)

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΔΟΜΗ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σκυροδέτησης κλίνης τροχιάς 1 και εγκατάστασης των προκατασκευασμένων καναλιών καλωδίων της σήραγγας ανοικτού ορύγματος, από τον σταθμό «Ν. Ελβετία» στο Αμαξοστάσιο, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής της πλωτής πλάκας τροχιάς 2, μεταξύ «Διασταύρωσης Σιντριβάνι»-«Στ. Πανεπιστήμιο» και της πλωτής πλάκας της διασταύρωσης «Αναλήψεως». Βρίσκονται, επίσης, σε εξέλιξη οι εργασίες σκυροδέτησης κλίνης τροχιάς, μεταξύ των σταθμών «Αναλήψεως» και «Βούλγαρη», καθώς και εργασίες μεταφοράς και διανομής σιδηροτροχιών, στο τμήμα των σηράγγων μεταξύ «Ν. Σιδηροδρομικού σταθμού» και “Στ. Α. Σοφίας».

Print Friendly, PDF & Email
WCAG