Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Για τις ανάγκες εκτέλεσης κατασκευής των διαφραγματικών τοίχων στο σταθμό Μετρό ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα εφαρμοσθούν από την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008 οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

• Διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της οδού Πλάτωνος από τη συμβολή της με την οδό Ιουστινιανού μέχρι τη συμβολή της με την οδό Εγνατία. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ιουστινιανού, Μητροπολίτη Γενναδίου, Μενελάου Μπακατσέλου και τους γύρω δρόμους.

• Στο συγκεκριμένο τμήμα της (Στ. ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ) η οδός Εγνατία θα συνεχίσει να διαθέτει, όπως και σήμερα, δύο
λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση
.

• Απαγορεύεται η κυκλοφορία των πεζών στο βόρειο πεζοδρόμιο (πορεία προς δυτικά) της οδού Εγνατία, δέκα περίπου μέτρα πριν τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας μέχρι τη διάβαση πεζών που βρίσκεται είκοσι περίπου μέτρα πριν τη συμβολή της με την οδό Μ. Μπακατσέλου.

Η κυκλοφορία των πεζών θα γίνεται κυρίως από το νότιο πεζοδρόμιο της οδού Εγνατία και μέσω των οδών Αγίας Σοφίας (βόρεια) – Πατριάρχου Διονυσίου – Πλάτωνος. Για την έγκαιρη ενημέρωση των πεζών για την πορεία που θα πρέπει να ακολουθούν θα τοποθετηθούν κατάλληλες πληροφοριακές πινακίδες καθώς και κιγκλιδώματα στη συμβολή της οδού Εγνατία (βόρειο πεζοδρόμιο) με την οδό Αγίας Σοφίας.

Καθόλη τη διάρκεια των κατασκευαστικών εργασιών, τα συνεργεία της αναδόχου κοινοπραξίας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των παρακείμενων επιχειρήσεων.

Η Διεύθυνση Μετρό Θεσσαλονίκης ευχαριστεί όλους τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς για την κατανόηση και τη συνεργασία τους στην υλοποίηση του μεγάλου και πολύπλοκου έργου, της κατασκευής του Μετρό της Θεσσαλονίκης. Το Γραφείο Επικοινωνίας (τηλ. 2310-526220) της εταιρείας βρίσκεται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ζήτημα σχετικά με το μεγάλο αυτό έργο.

Print Friendly, PDF & Email
WCAG