Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – Μετατόπιση εργοταξιακής κατάληψης στην οδό Μοναστηρίου

  • Αρχική
  • Δελτία Τύπου
  • ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – Μετατόπιση εργοταξιακής κατάληψης στην οδό Μοναστηρίου

Για την κατασκευή του Σταθμού Δημοκρατίας και της Διακλάδωσης της Γραμμής του Μετρό προς Σταυρούπολη,μετατοπίζεται, από την Κυριακή 31 Αυγούστου και για διάστημα οκτώ μηνών, η εργοταξιακή κατάληψη βόρεια της οδού Μοναστηρίου, στο τμήμα της από την Πλατεία Δημοκρατίας μέχρι την οδό Μιχαήλ Καλού.
Η οδός Μοναστηρίου θα συνεχίσει να διαθέτει δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και θα εφαρμοσθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  1. Μετατρέπονται σε αδιέξοδες οι οδοί Προμηθέως και Οδυσσέως, στο τμήμα από τη συμβολή τους με την οδό Μοναστηρίου μέχρι την οδό Αφροδίτης.Η κυκλοφορία των οχημάτων για το τμήμα των οδών Προμηθέως και Οδυσσέως θα διεξάγεται μέσω των οδών Μοναστηρίου, Ταντάλου, Αφροδίτης, Βάκχου, Μ. Καλού και των γύρω δρόμων.
  2. Αλλάζουν κατεύθυνση κυκλοφορίας (αντιδρομούνται):
    – οι οδοί Αφροδίτης και Βάκχου, στο τμήμα από τη συμβολή τους με την οδό Λαγκαδά μέχρι την οδό Ταντάλου.
    – η οδός Ταντάλου, στο τμήμα από τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου μέχρι την οδό Αφροδίτης.
  3. Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων:
    – σε αμφότερες τις πλευρές της οδού Ταντάλου, στο τμήμα από τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου μέχρι την οδό Αφροδίτης.
    – στη δεξιά πλευρά της οδού Αφροδίτης (σύμφωνα με την κατεύθυνση κυκλοφορίας), στο τμήμα από τη συμβολή της με την οδό Λαγκαδά μέχρι την οδό Ταντάλου.

Η Διεύθυνση Μετρό Θεσσαλονίκης ευχαριστεί όλους τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς για την κατανόηση και τη συνεργασία τους στην υλοποίηση του μεγάλου και πολύπλοκου έργου, της κατασκευής του Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Το Γραφείο Επικοινωνίας (τηλ. 2310-526220) της εταιρείας βρίσκεται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ζήτημα σχετικά με το μεγάλο αυτό έργο.

Print Friendly, PDF & Email
WCAG