ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ – Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Για την εκτέλεση εργασιών παράκαμψης δικτύων Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας στην περιοχή του Σταθμού Φλέμινγκ, θα εφαρμοσθούν σταδιακά από την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου οι εξής προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  1. Η οδός Δελφών θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, στο τμήμα της από την συμβολή της με την οδό Εκάβης μέχρι την οδό Σααδή Λεβή.

    Επίσης, θα απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εκάβης στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δελφών και της ανωνύμου οδού, που ξεκινά από τον οικοδομικό αριθμό 43 της οδού Δελφών και καταλήγει στην οδό Εκάβης. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της προαναφερόμενης ανωνύμου οδού, των οδών Βαρώνου Χιρς, Λασιθίου και των γύρω δρόμων.

  2. Η οδός Στρ. Καλλιδοπούλου θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Εδμόνδου Ροστάν μέχρι την οδό Δελφών.
  3. Η οδός Β. Χιρς θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας στο τμήμα της είκοσι πέντε (25) μέτρα μετά από τη συμβολή της με την οδό Μακεδονίας.
  4. Η οδός Αλεξάνδρου Φλέμινγκ θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας στο τμήμα της πενήντα μέτρα πριν από τη συμβολή της με την οδό Μακεδονίας.
  5. Θα απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αλεξάνδρου Φλέμινγκ στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δελφών και Εδμόνδου Ροστάν. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω των οδών 28ης Οκτωβρίου, Κολοκοτρώνη, Στρ. Χρυσοχόου, Εδμόνδου Ροστάν και των γύρω δρόμων.

Το σύνολο των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα διαρκέσει περίπου ενάμιση μήνα.

Η Διεύθυνση Μετρό Θεσσαλονίκης ευχαριστεί όλους τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς για την κατανόηση και τη συνεργασία τους στην υλοποίηση του μεγάλου και πολύπλοκου έργου, της κατασκευής του Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Το Γραφείο Επικοινωνίας (τηλ. 2310-526220) της εταιρείας βρίσκεται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία.

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up
Μεγέθυνση / Σμίκρυνση