ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Για τις ανάγκες κατασκευής των διαφραγματικών τοίχων στο σταθμό Μετρό ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, θα εφαρμοσθούν από την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009 οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Η οδός Αγίας Σοφίας, από τη συμβολή της με την οδό Εγνατία μέχρι την οδό Κεραμοπούλου, θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας που μονοδρομείται προς το νότο. Η κυκλοφορία των οχημάτων προς βορρά θα γίνεται μέσω των οδών Μακένζι Κινγκ, Κεραμοπούλου, Στ. Τάττη και των γύρω δρόμων.
  • Μετατοπίζεται προς βορρά ο άξονας της οδού Εγνατία, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Πρασακάκη μέχρι την οδό Μητροπολίτου Γενναδίου. Στο συγκεκριμένο τμήμα της η οδός Εγνατία θα συνεχίσει να διαθέτει, όπως και σήμερα, δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

Καθόλη τη διάρκεια (περίπου τέσσερις μήνες) των κατασκευαστικών εργασιών, τα συνεργεία της αναδόχου κοινοπραξίας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των παρακείμενων επιχειρήσεων.

Η Διεύθυνση Μετρό Θεσσαλονίκης ευχαριστεί όλους τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς για την κατανόηση και τη συνεργασία τους στην υλοποίηση του μεγάλου και πολύπλοκου έργου, της κατασκευής του Μετρό της Θεσσαλονίκης. Το Γραφείο Επικοινωνίας (τηλ. 2310-526220) της εταιρείας βρίσκεται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ζήτημα σχετικά με το μεγάλο αυτό έργο.

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up
Μεγέθυνση / Σμίκρυνση