Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – Μετατόπιση εργοταξιακής κατάληψης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Για την κατασκευή του Σταθμού Δημοκρατίας και της Διακλάδωσης της Γραμμής του Μετρό για την μελλοντική επέκταση προς Σταυρούπολη, πρόκειται να μετατοπιστεί, από την Κυριακή 29 Μαρτίου και για διάστημα δέκα μηνών, η εργοταξιακή κατάληψη στην οδό Μοναστηρίου και την Πλατεία Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, η εργοταξιακή κατάληψη μετατοπίζεται στο νότιο τμήμα της οδού Μοναστηρίου, από την οδό Μ. Καλού μέχρι την οδό Οδυσσέως, στο κεντρικό τμήμα της οδού Μοναστηρίου, από την οδό Προμηθέως μέχρι την οδό Λαγκαδά, καθώς επίσης στο κεντρικό τμήμα της οδού Εγνατίας, εντός της πλατείας Δημοκρατίας.

Η οδός Μοναστηρίου και η οδός Εγνατία, στα συγκεκριμένα τμήματα, θα συνεχίσουν να διαθέτουν δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και θα εφαρμοσθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Μετατρέπονται σε αδιέξοδες οι οδοί Ενωτικών και Προμηθέως, στο τμήμα από τη συμβολή τους με την οδό Αισώπου μέχρι την οδό Μοναστηρίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων για το τμήμα των οδών Ενωτικών και Προμηθέως θα διεξάγεται μέσω των οδών Μοναστηρίου, Αισώπου, Οδυσσέως και των οδών της περιοχής.

Η Διεύθυνση Μετρό Θεσσαλονίκης ευχαριστεί όλους τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς για την κατανόηση και τη συνεργασία τους στην υλοποίηση του μεγάλου και πολύπλοκου έργου, της κατασκευής του Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Το Γραφείο Επικοινωνίας (τηλ. 2310-526220) της εταιρείας βρίσκεται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ζήτημα σχετικά με το μεγάλο αυτό έργο.

Print Friendly, PDF & Email
WCAG