Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

 

 

  • Σταθμός Ν.Σ.Σ.: Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου, στο βόρειο τμήμα του σταθμού.
  • Σταθμός ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες τοποθέτησης γρανιτών, στα κλιμακοστάσια της βόρειας και της νότιας πρόσβασης.
  • Σταθμός ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ (Σταθμός & Διασταύρωση): Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες ηλεκτρολογικών συνδέσεων του συστήματος παροχής ισχύος έλξης και προπαρασκευαστικές εργασίες αποκατάστασης επιπέδου οδού. Στη Διασταύρωση, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής της πλωτής πλάκας και βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής της διπλής αλλαγής τροχιογραμμών.
  • Σταθμός ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: Σε εξέλιξη βρίσκονται προπαρασκευαστικές εργασίες αποκατάστασης επιπέδου οδού, τοποθέτησης επένδυσης γρανιτών κεντρικού κλιμακοστασίου, καθώς και εργασίες τοποθέτησης καλωδίων του συστήματος τηλεπικοινωνιών.
  • Σταθμός ΠΑΠΑΦΗ: Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες επίχωσης και αποκατάστασης επιφανείας.
  • Σταθμός ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σκυροδέτησης του προσωρινού ανοίγματος της πλάκας οροφής του σταθμού και βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου και εργασίες εγκατάστασης οπτικών ινών.
  • Σταθμός ΦΛΕΜΙΝΓΚ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σκυροδέτησης του προσωρινού ανοίγματος της πλάκας οροφής και βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες εγκατάστασης καλωδιώσεων του συστήματος φωτισμού.
  • Σταθμός ΑΝΑΛΗΨΗ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης θυρών αποβαθρών και βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες εγκατάστασης του συστήματος φωτισμού και καλωδίων του συστήματος τηλεπικοινωνιών.
  • Σταθμός 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ: Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες εγκατάστασης εξοπλισμού σηματοδότησης στο επίπεδο τροχιάς.
  • Σταθμός ΒΟΥΛΓΑΡΗ: Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες συναρμολόγησης πυράντοχων αεραγωγών στο επίπεδο της αποβάθρας, καθώς και εργασίες εγκατάστασης εξοπλισμού σηματοδότησης και οπτικών ινών.
  • Σταθμός ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ: Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες επένδυσης των κλιμακοστασίων με πλάκες γρανίτη, εγκατάστασης εξοπλισμού του συστήματος μετάδοσης δεδομένων, εγκατάστασης καλωδίων του συστήματος πυρανίχνευσης, καθώς και εγκατάστασης καλωδίων σηματοδότησης.

ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ

  • Κτηριακό Συγκρότημα Ι: Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες εγκατάστασης καλωδίων του συστήματος τηλεπικοινωνιών και του συστήματος ελέγχου πρόσβασης και ανίχνευσης παράνομης διείσδυσης στο επίπεδο +74,00, εργασίες εγκατάστασης καλωδίων παροχής ισχύος, καθώς και εργασίες εγκατάστασης καλωδίων του συστήματος αυτοματισμού και ελέγχου κτηρίων.
  • Κτηριακό Συγκρότημα ΙΙ: Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες τοποθέτησης γυψοσανίδων στο επίπεδο +58,00, εγκατάστασης σωληνώσεων του δικτύου παροχής ύδατος στο επίπεδο +66,40, σωληνώσεων των δικτύων κλιματισμού και πυρόσβεσης στο επίπεδο +55,45, καθώς και εργασίες εγκατάστασης του συστήματος ελέγχου πρόσβασης και ανίχνευσης παράνομης διείσδυσης στο επίπεδο +58,00.
  • ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΔΟΜΗ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες συγκολλήσεων σιδηροτροχιών της αλλαγής τροχιάς 26-27, εγκατάστασης της 3ης γραμμής στο τμήμα μεταξύ των σταθμών «Ανάληψη» και «25ης Μαρτίου», τοποθέτησης πλακών πεζοδιαδρόμων στο τμήμα μεταξύ των σταθμών «Παπάφη» και «Ευκλείδη», εγκατάστασης εξοπλισμού του συστήματος μετάδοσης δεδομένων στο τμήμα μεταξύ σταθμού «Βούλγαρη» και Αμαξοστασίου και του συστήματος ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ του σταθμού «Σιντριβάνι» και του Αμαξοστασίου.
Print Friendly, PDF & Email
WCAG