ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ – Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

AM_agiasofia_may09_LGΓια τις ανάγκες εκτέλεσης εκτάκτων εργασιών κατασκευής διαφραγματικού τοίχου πλησίον της εργοταξιακής περίφραξης του σταθμού Μετρό ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, θα διακοπεί από το Σάββατο 16 Μαΐου 2009η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, του ρεύματος πορείας προς ανατολικά, της οδού Εγνατία σε μήκος 26 μέτρων και συγκεκριμένα αμέσως μετά τη διάβαση πεζών στο ύψος της οδού Μπακατσέλου.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι το πρωί της Τρίτης 19 Μαΐου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ιδίου ρεύματος που θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας. Καθόλη τη διάρκεια των κατασκευαστικών εργασιών, τα συνεργεία της αναδόχου κοινοπραξίας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των παρακείμενων επιχειρήσεων.

Η Διεύθυνση Μετρό Θεσσαλονίκης ευχαριστεί όλους τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς για την κατανόηση και τη συνεργασία τους στην υλοποίηση του μεγάλου και πολύπλοκου έργου, της κατασκευής του Μετρό της Θεσσαλονίκης. Το Γραφείο Επικοινωνίας (τηλ. 2310-526220) της εταιρείας βρίσκεται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ζήτημα σχετικά με το μεγάλο αυτό έργο.

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up