ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- Ξεκινούν οι προπαρασκευαστικές εργασίες για την κατασκευή του σταθμού ΑΝΑΛΗΨΗ

AM_Thess_okw_july2009_MEDΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Για την εκτέλεση εργασιών παράκαμψης δικτύων Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας στην περιοχή του Σταθμού Ανάληψη, θα εφαρμοσθούν από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. Μετατοπίζεται ανατολικά ο άξονας της οδού Δελφών, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Μ. Μπότσαρη μέχρι την οδό Αντωνίου Νάστου. Στο συγκεκριμένο τμήμα η οδός Δελφών θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

2. Διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε τμήματα της οδού Αναλήψεως, και συγκεκριμένα από τη συμβολή της με την οδό Δροσίνη μέχρι την οδό Δελφών και από την οδό Μυκηνών μέχρι την οδό Δελφών.

3. Μετατοπίζεται βορειοανατολικά ο άξονας της οδού Δροσίνη, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Σόλωνος μέχρι την οδό Αναλήψεως. Στο συγκεκριμένο τμήμα η οδός Δροσίνη θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

4. Μετατρέπονται σε αδιέξοδες οι οδοί Χατζηλαζάρου και Ψυχάρη στο τμήμα τους από την οδό Μυκηνών μέχρι την οδό Δελφών.

5. Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στις οδούς Δελφών και Δροσίνη κατά μήκος της ζώνης των έργων, και στο τμήμα της οδού Ψυχάρη, από την οδό Χαλκιδικής μέχρι την έναρξη τής εργοταξιακής κατάληψης.

6. Λόγω μεταφοράς της κύριας εισόδου του Νοσοκομείου Δερματικών και Αφροδίσιων Νοσημάτων επί της οδού Χαλκιδικής απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στη δεξιά πλευρά της οδού Χαλκιδικής από την οδό Π.Συνδίκα μέχρι την οδό Ψυχάρη, κατά τη φορά της κίνησης των οχημάτων

7. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από την οδό Δελφών προς τα αποκλεισμένα τμήματα των οδών Αναλήψεως και Ψυχάρη θα γίνεται μέσω των οδών Π.Συνδίκα-Χαλκιδικής ή εναλλακτικά μέσω των οδών Μ.Μπότσαρη-Μυκηνών και των γύρω δρόμων. Επίσης, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από την οδό Δελφών προς την οδό Δροσίνη θα γίνεται μέσω της οδού Π.Συνδίκα.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν περίπου 8 μήνες.

Η Διεύθυνση Μετρό Θεσσαλονίκης ευχαριστεί όλους τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς για την κατανόηση και τη συνεργασία τους στην υλοποίηση του μεγάλου και πολύπλοκου έργου, της κατασκευής του Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Το Γραφείο Επικοινωνίας (τηλ. 2310-526220) της εταιρείας βρίσκεται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία.

Print Friendly, PDF & Email
Μεγέθυνση / Σμίκρυνση