ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Σταθμός ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ-Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

AM_AgiaSofia_Sept09_REGΓια τις ανάγκες κατασκευής του σταθμού μετρό ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, και για διάστημα έξι μηνών, θα εφαρμοσθούν από την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010 οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της οδού Πλάτωνοςαπό τη συμβολή της με την οδό Ιουστινιανού μέχρι την οδό Εγνατία. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ιουστινιανού, Μητροπολίτη Γενναδίου, Μενελάου Μπακατσέλου και των γύρω δρόμων.
  • Το τμήμα της οδού Εγνατία από τη συμβολή της με τη οδό Μ. Μπακατσέλου μέχρι την οδό Αγίας Σοφίας θα συνεχίσει να διαθέτει, όπως και σήμερα, δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

Καθόλη τη διάρκεια των κατασκευαστικών εργασιών, τα συνεργεία της αναδόχου κοινοπραξίας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των παρακείμενων επιχειρήσεων.

Η Διεύθυνση Μετρό Θεσσαλονίκης ευχαριστεί όλους τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς για την κατανόηση και τη συνεργασία τους στην υλοποίηση του μεγάλου και πολύπλοκου έργου, της κατασκευής του Μετρό της Θεσσαλονίκης. Το Γραφείο Επικοινωνίας (τηλ. 2310-526220) της εταιρείας βρίσκεται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ζήτημα σχετικά με το μεγάλο αυτό έργο.

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up