ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ – Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στους Σταθμούς ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και ΑΛΙΜΟΣ

Προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες για την αποκατάσταση της δυτικής εισόδου του Σταθμού Ηλιούπολη από την ερχόμενη Δευτέρα (13.09.2010) θα εφαρμοσθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για χρονικό διάστημα έως τα τέλη Οκτωβρίου:

  • Σταδιακός περιορισμός των λωρίδων της Λ. Βουλιαγμένης από τρεις (3) σε δύο (2), με κατάληψη της δεξιάς λωρίδας, στο τμήμα μεταξύ των οδών Παρθενώνα και Λακωνίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Γλυφάδα.
  • Περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος, στα 6μ περίπου, του δεξιού παράπλευρου της Λεωφ.Βουλιαγμένης στο τμήμα μεταξύ των οδών Πίνδου και Λακωνίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
  • Περιορισμός των λωρίδων της οδού Πύρρωνος από τρεις σε δύο, στο ύψος της πρόσβασης της Λεωφ. Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα.

Επίσης, για την κατασκευή φρέατος φυσικού φωτισμού στον σταθμό ΑΛΙΜΟ είναι απαραίτητη η επέκταση του εργοταξιακού χώρου στην παράπλευρη οδό της Λεωφ. Βουλιαγμένης, σε τμήμα περίπου 100 μέτρων.

Συγκεκριμένα, από την ερχόμενη Δευτέρα (13.09.2010) και για χρονικό διάστημα δύο περίπου μηνών θα εφαρμοσθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Απαγόρευση της διέλευσης όλων των οχημάτων στην παράπλευρη οδό της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Θερμοπυλών και Αλιμούντος καθώς και στην ράμπα που οδηγεί από την οδό Κύπρου στη Λ. Βουλιαγμένης (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα)

Η Αττικό Μετρό ΑΕ ευχαριστεί εκ των προτέρων όλους τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς για την συνεργασία και κατανόηση τους.

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up
Μεγέθυνση / Σμίκρυνση