ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ – Επίσκεψη Κινέζικης Αντιπροσωπείας

Την Αττικό Μετρό Α.Ε. επισκέφθηκε στις 10 Απριλίου 2012, Κινεζική αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και οι υπεύθυνοι για τον συντονισμό και την κατασκευή του Μετρό στην πόλη Qingdao.

Στην συνάντηση η Κινεζική αντιπροσωπεία, υπό τον κύριο Liu Jianjun Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της Δημοτικής Αρχής του Qingdao, εκπροσωπήθηκε από στελέχη της Δημοτικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Αναμόρφωσης του Qingdao, του Ινστιτούτου Αστικού Σχεδιασμού και Έρευνας του Πεκίνου και της Δημοτικής Αρχής του Qingdao.

Η Κινεζική αντιπροσωπεία ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Αττικό Μέτρο A.E. κύριο Χρήστο Τσίτουρα και στελέχη της Διεύθυνσης Μελετών, για το ιστορικό της κατασκευής του Μέτρο της Αθηνάς και Θεσσαλονίκης, τα νέα έργα Μετρό και τις μελλοντικές εξελίξεις αναφορικά με την παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα, όσο και για τις δυνατότητες που παρέχονται πλέον στην εταιρεία με βάση το πρόσφατο νομοθετικό πλαίσιο, για μεταφορά της τεχνογνωσίας που κατέχει στο εξωτερικό, για ανάληψη σχετικών δραστηριοτήτων και για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η Αττικό Μετρό Α.Ε. στο πλαίσιο ανάπτυξης της εταιρείας, διερευνά την δυνατότητα μεταφοράς και ανταλλαγής τεχνογνωσίας με χώρες του εξωτερικού, οι οποίες βρίσκονται στη φάση σχεδιασμού ή κατασκευής Μετρό και για την παροχή αντίστοιχων συμβουλευτικών υπηρεσιών.

AM_Press_11.04.2012_LG

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up
Μεγέθυνση / Σμίκρυνση