ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Απάντηση για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τα αρχαιολογικά ευρήματα στον Σταθμό ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Για την αποκατάσταση της αλήθειας στις κατηγορίες ότι η Αττικό Μετρό Α.Ε. διαστρέφει την πραγματικότητα, σχετικά με τα αρχαιολογικά ευρήματα στον σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης, η απάντηση δίδεται με την συνέντευξη στις 28.07.2013 του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της Αττικό Μετρό Α.Ε., στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος της Κυριακής.

Επιπροσθέτως παραθέτουμε σχετικές δηλώσεις του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της Αττικό Μετρό Α.Ε., για την δημιουργία «13 μουσείων στους 13 σταθμούς του μετρό» μέσω της εκπόνησης ειδικής μελέτης, για την ανάδειξη των αρχαιολογικών ευρημάτων από τις ανασκαφές στο Μετρό Θεσσαλονίκης.

Ανέκαθεν επιδίωξη της Αττικό Μετρό Α.Ε. ήταν η προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς και η ανάδειξή της μέσω της δημιουργίας μουσειακών χώρων στους σταθμούς μετρό, γεγονός που έχει αναγνωρισθεί από τους πολίτες που χρησιμοποιούν καθημερινά το μετρό της Αθήνας.

AM_Press_31.01.2014_Aggelioforos_1

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up