ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ – Ολοκληρώθηκε ένας νέος χώρος στάθμευσης Ι.Χ. αυτοκινήτων από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ στην Αγία Μαρίνα

Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., στην κυριότητα της οποίας βρίσκονται όλα τα έργα Μετρό και οι Σταθμοί μετεπιβίβασης/Χώροι Στάθμευσης του δικτύου της, ολοκλήρωσε την κατασκευή ενός σημαντικού χώρου στάθμευσης Ι.Χ. αυτοκινήτων, 382 θέσεων, στα πλαίσια της Σύμβασης επέκτασης του ΜΕΤΡΟ προς «ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ», ο οποίος βρίσκεται παραπλεύρως του ομώνυμου σταθμού.

Ο εν λόγω χώρος στάθμευσης αποτελείται από έξι (6) επίπεδα, το ένα εκ των οποίων είναι υπόγειο και λειτουργεί σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Ο χώρος στάθμευσης παραδίδεται άμεσα προς λειτουργία στη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. και πρόκειται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μετεπιβίβασης από τα ΙΧ στο Μετρό, τόσο από τους Δήμους της περιοχής (Αγ. Βαρβάρα, Αιγάλεω, Χαϊδάρι), όσο και από την ευρύτερη περιοχή της δυτικής Αττικής (Ελευσίνα, Μάνδρα, κλπ).

Η έναρξη λειτουργίας του χώρου αυτού προγραμματίζεται για τις 14 Απριλίου και σύμφωνα με απόφαση της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. η χρήση του χώρου στάθμευσης από τους επιβάτες των ΜΜΜ θα είναι δωρεάν.

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up