ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ – Επέκταση της Γραμμής 3 Αγ. Μαρίνα – Δημοτικό Θέατρο, Σταθμός «ΠΕΙΡΑΙΑΣ» – Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις

Για τις ανάγκες της κατασκευής του Σταθμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ» θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (βλέπετε συνημμένο χάρτη) από το πρωί της ερχόμενης Τρίτης 16 Σεπτεμβρίου 2014:

  1. Το ρεύμα κυκλοφορίας της Ακτής Καλλιμασιώτη (προέκταση της Ακτής Ποσειδώνος) με κατεύθυνση προς το κέντρο του Πειραιά, μετατοπίζεται παράλληλα, προς την πλευρά της θάλασσας, με μείωση των λωρίδων κυκλοφορίας σε δύο.
  2. Το ρεύμα κυκλοφορίας της Ακτής Καλλιμασιώτη με κατεύθυνση προς τον ‘Aγιο Διονύσιο παραμένει ως έχει.
  3. Η υπέργεια πεζογέφυρα σύνδεσης του Λιμένα Πειραιά με το σταθμό ΗΣΑΠ δε θα είναι πλέον σε λειτουργία. Η πρόσβαση των πεζών από τον σταθμό του ΗΣΑΠ προς το λιμάνι και αντίστροφα, θα μπορεί να γίνεται στο ύψος της οδού Λουδοβίκου μέσω δύο διαβάσεων πεζών.
  4. Τέλος, διατηρούνται όλες οι υφιστάμενες γραμμές Μέσων Μαζικής Μεταφοράς που διέρχονται από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Αυτές οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν περίπου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου του 2014, ενώ πρόκειται να υπάρξει και επόμενη φάση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για την οποία θα υπάρξει έγκαιρα σχετική ενημέρωση.

Σημειώνεται ότι, η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. σε συνεργασία με την ανάδοχο κοινοπραξία λαμβάνει καθημερινά όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για τη διευκόλυνση της λειτουργίας των παρακείμενων επιχειρήσεων, αλλά και για την ελαχιστοποίηση της όχλησης που αναπόφευκτα δημιουργείται από τις κατασκευαστικές εργασίες για τον Σταθμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ».

Η Αττικό Μετρό ΑΕ σας ευχαριστεί για τη συνεργασία και ζητεί την κατανόησή σας για την προσωρινή όχληση.

Η Υπηρεσία Επικοινωνίας της εταιρείας μας (τηλ.: 210-6792032, 210-6792300, fax: 210-6792093, e-mail: info@ametro.gr) βρίσκεται πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία.

AM_Press_12.09.2014_2_MEDin

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up