ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ – Επέκταση της Γραμμής 3 Αγ. Μαρίνα – Δημοτικό Θέατρο, Σταθμός “ΠΕΙΡΑΙΑΣ” – Τελική Φάση Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων

Σε συνέχεια του Ενημερωτικού Σημειώματος στις 12/9/2014 αναφορικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις ανάγκες κατασκευής του Σταθμού «Πειραιάς», ακολουθεί η ενημέρωση για την τελική φάση αυτών (βλέπετε συνημμένο χάρτη).

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής 3 Οκτωβρίου 2014 και θα διαρκέσουν μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής του Σταθμού «Πειραιάς».

Συγκεκριμένα:

  1. Το ρεύμα κυκλοφορίας της Ακτής Καλλιμασιώτη (προέκταση της Ακτής Ποσειδώνος) με κατεύθυνση προς το κέντρο του Πειραιά παραμείνει ως έχει.
  2. Αντίστοιχα, το ρεύμα κυκλοφορίας της Ακτής Καλλιμασιώτη (προέκταση της Ακτής Ποσειδώνος) με κατεύθυνση προς τον ‘Aγιο Διονύσιο, μετατοπίζεται παράλληλα, προς την πλευρά της θάλασσας από την οδό Καποδιστρίου μέχρι τη διασταύρωση των οδών Αγίου Διονυσίου και Βλαχάκου.
  3. Η υπέργεια πεζογέφυρα σύνδεσης του Λιμένα Πειραιά με το σταθμό ΗΣΑΠ παραμένει εκτός λειτουργίας.
  4. Η οδός Λουδοβίκου μετατρέπεται σε αδιέξοδο.
  5. Η οδός Καποδιστρίου αντιδρομείται από την Ακτή Καλλιμασιώτη (προέκταση της Ακτής Ποσειδώνος) μέχρι την οδό Ναυαρίνου.
  6. Η οδός Λεωχάρους αντιδρομείται από την οδό Ναυαρίνου μέχρι την Ακτή Καλλιμασιώτη (προέκταση της Ακτής Ποσειδώνος).

Σημειώνεται ότι, η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. σε συνεργασία με την ανάδοχο κοινοπραξία λαμβάνει καθημερινά όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για τη διευκόλυνση της λειτουργίας των παρακείμενων επιχειρήσεων, αλλά και για την ελαχιστοποίηση της όχλησης που αναπόφευκτα δημιουργείται από τις κατασκευαστικές εργασίες για τον Σταθμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ».

Η Αττικό Μετρό ΑΕ σας ευχαριστεί για τη συνεργασία και ζητεί την κατανόησή σας για την προσωρινή όχληση.

Η Υπηρεσία Επικοινωνίας της εταιρείας μας (τηλ.: 210-6792032, 210-6792300, fax: 210-6792093, e-mail: info@ametro.gr) βρίσκεται πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία.

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up