Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

RFP-232/12 – “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ “ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ “ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ””

  • Αρχική
  • Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί
  • RFP-232/12 – “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ “ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ “ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ””
  1. Επωνυμία, ταχυδρομική διεύθυνση και αριθμός τηλεφώνου της προσκαλούσας εταιρείας:
    ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.
    Μεσογείων 191-193
    115 25 ΑΘΗΝΑ
    Υπόψη: κας Αικ. Σαΐτη
    Τηλ. 210.679.2473
    Fax: 210.672.6126

    Τα τεύχη του Διαγωνισμού αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., www.emetro.gr, και θα διατίθενται στους ενδιαφερόμενους αντί του ποσού των 10 € από τα γραφεία της “ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.” καθημερινά μέχρι τις 15.00 μ.μ., έως και έξι (6) ημέρες πριν την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής προσφορών.

  2. Αντικείμενο του Διαγωνισμού
    Αντικείμενο του παρόντος διαγωνισμού είναι η διαμόρφωση Χώρου για την Αποθήκευση του Αρχείου της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ, στο επίπεδο -1 του Σταθμού του Μετρό «Αγ. Παρασκευή», η οποία περιλαμβάνει εργασίες Πολιτικού Μηχανικού και τροποποιήσεις στις υπάρχουσες Η/Μ εγκαταστάσεις καθώς και προμήθεια και εγκατάσταση νέου Η/Μ εξοπλισμού.
  3. Προθεσμία Εκτέλεσης του Έργου
    Η συμβατική προθεσμία εκτέλεσης του Έργου ορίζεται σε εκατόν τριάντα (130) ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα που θα υπογραφεί η Σύμβαση.
  4. Προβλεπόμενη Δαπάνη
    Η προβλεπόμενη δαπάνη του Έργου με Γ.Ε. και Ο.Ε. βάσει της οποίας θα δοθεί από τους Διαγωνιζόμενους Οικονομική Προσφορά ανέρχεται σε 700.000,00 ΕΥΡΩ (χωρίς απρόβλεπτα, αναθεώρηση και Φ.Π.Α.).
  5. Δικαιούμενοι Συμμετοχής
    Στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος οικονομικοί φορείς, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, μεμονωμένα ή σε κοινοπραξία. Σε κάθε περίπτωση οι οικονομικοί φορείς που θα λάβουν μέρος πρέπει να πληρούν σωρευτικά τις παρακάτω προϋποθέσεις :Να έχουν συσταθεί νόμιμα και να λειτουργούν σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία ή να έχουν συσταθεί και να λειτουργούν σύμφωνα με τη νομοθεσία κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή να έχουν συσταθεί και να λειτουργούν νόμιμα σύμφωνα με την νομοθεσία τρίτων χωρών που έχουν υπογράψει την συμφωνία δημοσίων συμβάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, η οποία κυρώθηκε με το Ν. 2513/97.

    ΚΑΙ

      1. Για μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις να είναι εγγεγραμμένες στο Ελληνικό Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.Ε.Π.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του ΥΠ.ΑΝ.ΑΝΤ.Υ.ΜΕ.ΔΙ., στην 1η τάξη ή στην 2η τάξη ή στην 3η τάξη εντός νομού ή δεύτερο δηλωμένο νομό Αττικής, για έργα κατηγορίας ΗΜ και στην 1η τάξη ή στην 2η τάξη ή στην 3η τάξη εντός νομού ή δεύτερο δηλωμένο νομό Αττικής, για έργα κατηγορίας οικοδομικών.
      2. Για κοινοπραξίες μεταξύ των καλουμένων εργοληπτικών επιχειρήσεων της παραπάνω παραγράφου α) να πληρούν τους όρους του άρθρου 16 του Ν.3669/08

    ή Για επιχειρήσεις που έχουν συσταθεί και να λειτουργούν σύμφωνα με τη νομοθεσία κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή του Π.Ο.Ε., ισχύουν οι απαιτήσεις της παρ. 8.1.2 του άρθρου 8 της Προκήρυξης.

    ΚΑΙ

    Να αποδείξουν ότι έχουν εμπειρία κατά το χρονικό διάστημα από το 2007 έως το 2012 σε εγκατάσταση συστημάτων πυροπροστασίας ιδίου τύπου με το παρόν Έργο.

  6. Διαδικασία του Διαγωνισμού
    Ο Διαγωνισμός θα διενεργηθεί με Ανοικτή διαδικασία με δημοσίευση περίληψης της παρούσας Προκήρυξης στον Ελληνικό Τύπο, στην Ιστοσελίδα της Α.Μ. και στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια». Οι Διαγωνιζόμενοι θα υποβάλουν προσφορές με Κατ΄ Αποκοπή Τίμημα για την πλήρη και έντεχνη κατασκευή του Έργου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στα τεύχη του Διαγωνισμού.
  7. Κριτήριο Ανάθεσης
    Ο Διαγωνισμός είναι μειοδοτικός. Κριτήριο ανάθεσης της Σύμβασης αποτελεί αποκλειστικά η χαμηλότερη τιμή.
  8. Προθεσμία Υποβολής Προσφορών
    Η προθεσμία υποβολής των Προσφορών, λήγει την 17η Οκτωβρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15η μεσημβρινή.
  9. Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής
    Προκειμένου να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό, οι Διαγωνιζόμενοι οφείλουν να καταθέσουν μαζί με την προσφορά τους, Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής ύψους είκοσι τεσσάρων χιλιάδων και εκατόν πενήντα Ευρώ (24.150,00 €).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ .pdf (69,8KB)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΜΟΡΦΗ .pdf (7,75MB)

ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

1ο Σχέδιο

2ο Σχέδιο

3ο Σχέδιο

Print Friendly, PDF & Email
WCAG