Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

RPF-230/12 – “ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΥΟ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., ΟΚΤΩ ΟΙΚΙΣΚΩΝ “CONTAINERS” ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ, ΕΝΟΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ”

  • Αρχική
  • Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί
  • RPF-230/12 – “ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΥΟ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., ΟΚΤΩ ΟΙΚΙΣΚΩΝ “CONTAINERS” ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ, ΕΝΟΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ”
  1. Επωνυμία, ταχυδρομική διεύθυνση και αριθμός τηλεφώνου της προσκαλούσας εταιρείας :
    ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.
    Λεωφ. Μεσογείων 191-193
    115 25 Αθήνα
    Πληροφορίες Μ. Χριστοδουλίδου, Tηλ.210-6792351Τα τεύχη του Διαγωνισμού αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.,www.emetro.gr, και θα διατίθενται στους ενδιαφερόμενους αντί του ποσού των 10 € μέχρι και τις 25 Ιουνίου 2012 τις εργάσιμες ημέρες και από 09: 00 έως 15:00.
  2. Αντικείμενο του Διαγωνισμού
    Αντικείμενο του παρόντος διαγωνισμού είναι η επιλογή Αναδόχου για τον καθαρισμό χώρων της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. όπως αυτοί περιγράφονται αναλυτικά στα Τεύχη Διαγωνσμού.
  3. Διάρκεια της Σύμβασης
    Η διάρκεια της σύμβασης, που θα υπογραφεί μεταξύ της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. και του αναδόχου, ορίζεται σε εικοσιτέσσερις (24) μήνες. Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. θα δικαιούται να παρατείνει μονομερώς την διάρκεια της σύμβασης για χρονικό διάστημα έως και 12 μήνες.
  4. Προεκτιμώμενη Αμοιβή
    Η συνολική προεκτιμώμενη αμοιβή των υπηρεσιών του Αναδόχου ανέρχεται σε Διακόσιες Σαράντα χιλιάδες Ευρώ (€ 240.000,00),χωρίς ΦΠΑ για την διάρκεια των 24 μηνών.
  5. Δικαιούμενοι Συμμετοχής
    Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι οικονομικοί φορείς (ημεδαποί και αλλοδαποί), είτε ατομικώς είτε κοινοπρακτικώς ενεργούντες που έχουν σχέση με το αντικείμενο του διαγωνισμού.
  6. Διαδικασία του Διαγωνισμού
    Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με Ανοικτή διαδικασία με δημοσίευση περίληψης της παρούσας Προκήρυξης στον Ελληνικό Τύπο και στην ιστοσελίδα της ΑΜ.Οι Διαγωνιζόμενοι θα υποβάλλουν τις προσφορές τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στα Τεύχη του Διαγωνισμού.
  7. Κριτήριο Ανάθεσης
    Κριτήριο ανάθεσης της Σύμβασης είναι εκείνο της «πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς» η οποία θα προκύψει μετά από αξιολόγηση των Τεχνικών και Οικονομικών προσφορών των Διαγωνιζομένων.
  8. Προθεσμία Υποβολής Προσφορών
    Η προθεσμία υποβολής των Προσφορών, λήγει την 2α Ιουλίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00.Οι διαγωνιζόμενοι δεσμεύονται από την προσφορά τους για διάστημα έξι (6) μηνών από την ημερομηνία λήξης της υποβολής των προσφορών τους.Επίσημη γλώσσα της διαδικασίας είναι η Ελληνική.
  9. Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής
    Για την παραδεκτή υποβολή προσφοράς απαιτείται η κατάθεση τραπεζικής εγγυητικής επιστολής συμμετοχής στο Διαγωνισμό για ποσό δώδεκα χιλιάδων Ευρώ (€ 12.000,00).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ .pdf (2.19 MB)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΕ ΜΟΡΦΗ .pdf (1.22 MB)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ .pdf (337 KB)

Print Friendly, PDF & Email
WCAG