Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

RFP-190/08 – “ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ”

  • Αρχική
  • Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί
  • RFP-190/08 – “ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ”

Σύντομη περιγραφή της σύμβασης ή αγοράς(-ών):

Το αντικείμενο των εργασιών περιλαμβάνει:

Το Επικοινωνιακό Πρόγραμμα της ΑΜ σχετικά με τις Υπηρεσίες Διαφήμισης για τον εν λόγω Διαγωνισμό αφορά, αποκλειστικά και μόνον στην προβολή των επεκτάσεων του Μετρό της Αθήνας και συγκεκριμένα των επεκτάσεων προς Περιστέρι/Ανθούπολη, προς Χαϊδάρι, καθώς και της λειτουργίας των τριών νέων σταθμών της Γραμμής 3 (Χολαργός, Νομισματοκοπείο και Αγία Παρασκευή), και απαιτείται σχετική καμπάνια ανάλογα με τις φάσεις προόδου κατασκευής των έργων. Οι εν λόγω επεκτάσεις αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία εντός του 2009-2010.

Αντικείμενο των Υπηρεσιών Διαφήμισης θα είναι η εκπόνηση αναλυτικού Επικοινωνιακού Σχεδίου Δράσεων, με τεκμηριωμένη την αποτελεσματικότητα των προτάσεων σε σχέση με τις ομάδες κοινού στόχου (targets groups), βάσει του οποίου θα υλοποιηθεί η επικοινωνιακή στρατηγική για την περίοδο των δύο ετών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης σχετικά με τα έργα της Αττικό Μετρό στο Λεκανοπέδιο Αττικής και συγκεκριμένα τις επεκτάσεις προς Περιστέρι/Ανθούπολη προς Χαϊδάρι, καθώς και τη λειτουργία 3 νέων σταθμών στη Γραμμή 3 (Χολαργός, Νομισματοκοπείο και Αγ. Παρασκευή) και θα περιλαμβάνει ενδεικτικά:

– Προωθητικές ενέργειες
– Προβολή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
– Δημιουργικές προτάσεις και παραγωγή εντύπων και ηλεκτρονικών ενημερωτικών εργαλείων

Κατεβάστε τη φόρμα της προκήρυξης σε κείμενο word (298KB)

Print Friendly, PDF & Email
WCAG