Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

RFP-183/08 – “ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΟΜΙΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ”

Σύντομη περιγραφή της σύμβασης ή αγοράς(-ών):

Το αντικείμενο της Προμήθειας περιλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή, δοκιμές εργοστασιακής αποδοχής, προμήθεια, εγκατάσταση, δοκιμή και θέση σε Λειτουργία του Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) για τις Επεκτάσεις του Μετρό της Αθήνας.

Ειδικότερα :

Συστήματα και Εξοπλισμός

Το σύνολο του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, του λογισμικού, των εξαρτημάτων, των υλικών και των τευχών τεκμηρίωσης. Ο Ανάδοχος θα παράσχει το σύνολο του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων που απαιτούνται προκειμένου να πληρούνται όλες οι απαιτήσεις των Προδιαγραφών Επιδόσεων, συμπεριλαμβανομένων ιδίως των ακολούθων:

  1. Το σύνολο του εξοπλισμού που σχετίζεται με το σύστημα AΣΣΚ, συμπεριλαμβανομένων:
    • Ένα Κέντρο Διαχείρισης με τέσσερις Σταθμούς Εργασίας.
    • Δεκαεπτά Μονάδες Υπολογιστών Σταθμών και εργαστηρίου.
    • Εκτυπωτές.
    • Οκτώ Τερματικά έκδοσης καρτών (CIT).
    • Είκοσι Φορητές Συσκευές  Ανάγνωσης έξυπνων καρτών.
    • Εκατόν τριάντα Αυτόματα Μηχανήματα Έκδοσης Εισιτηρίων για χάρτινες έξυπνες κάρτες μνήμης χωρίς επαφή και χάρτινα εισιτήρια και επαναφόρτωση έξυπνης κάρτας και χάρτινης έξυπνης κάρτας μνήμης για χρήση στους νέους σταθμούς.
    • Εκατόν τριάντα Επικυρωτές έξυπνων καρτών, χάρτινων έξυπνων καρτών μνήμης χωρίς επαφή και χάρτινων εισιτηρίων (SCV).
    • Είκοσι Βάσεις στήριξης για SCVs.
    • Δεκαεννέα Τερματικά μηχανήματα ΤΙΤΕ για επαναφόρτωση έξυπνων καρτών και για έκδοση χάρτινων έξυπνων καρτών μνήμης χωρίς επαφή και χάρτινων εισιτηρίων (διαστάσεων 40 x 80mm) σε ρόλους. Ένα τέτοιο μηχάνημα θα εγκατασταθεί στο εκδοτήριο εισιτηρίων κάθε σταθμού και στο εργαστήριο και θα συνδεθεί με τον υπολογιστή σταθμού.
    • Εξοπλισμός Δικτύου όπως διακόπτες, δρομολογητές και καλώδια δεδομένων για LAN, WAN των 16 Σταθμών και του εργαστηρίου.
    • Σύστημα Παροχής Ισχύος για εξοπλισμό AΣΣΚ των 16 Σταθμών , καλώδια ισχύος, μονάδα τροφοδοσίας αδιάλειπτης λειτουργίας, πίνακες διανομής.
  2. Όλα τα απαραίτητα καλώδια και εργασίες καλωδίωσης του εξοπλισμού των μηχανημάτων του ΑΣΣΚ.
  3. Το σύνολο του εξοπλισμού και του λογισμικού που αφορά τις διασυνδέσεις που απαιτούνται, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με το υφιστάμενο Κέντρο της ΑΜ και το μελλοντικό Κέντρο του ΟΑΣΑ, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η λειτουργία του συστήματος θα πληροί τις προδιαγραμμένες προϋποθέσεις επίδοσης.
  4. Το σύνολο του ειδικού εξοπλισμού δοκιμών και των ειδικών εργαλείων εάν απαιτούνται.
  5. Τα εργαλεία, ανταλλακτικά και αναλώσιμα της τριετούς εγγύησης και συντήρησης της Προμήθειας.
  6. Το σύνολο του εξοπλισμού που απαιτείται προκειμένου να μπορούν να πραγματοποιούνται επί τόπου δοκιμές και θέση σε λειτουργία.
  7. Εργαλεία εκπαίδευσης, εγχειρίδια Λειτουργίας και Συντήρησης.
  8. Ολοκληρωμένο κατάλογο ανταλλακτικών και αναλώσιμων για κάθε μονάδα εξοπλισμού AΣΣΚ, συνοδευόμενο από την προτεινόμενη συχνότητα αντικατάστασης και τις λεπτομέρειες αγοράς.

Το αντικείμενο των εργασιών του Αναδόχου, τα συστήματα, ο εξοπλισμός, τα υλικά και οι υπηρεσίες που θα παρασχεθούν και οι λοιπές εργασίες που θα εκτελεστούν στο πλαίσιο της παρούσας σύμβασης, περιγράφεται αναλυτικά στα Συμβατικά Τεύχη του Διαγωνισμού.

Κατεβάστε τη φόρμα της προκήρυξης σε κείμενο word (371KB)

Print Friendly, PDF & Email
WCAG