Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

Οκτώβριος 2015

  • Σε εξέλιξη βρίσκονται οι μετατοπίσεις δικτύων: αποχέτευσης και δικτύων ΕΠΑ στην οδό Βασ. Γεωργίου, μετατόπισης δικτύων ΕΥΔΑΠ (ύδρευσης και αποχέτευσης), ΔΕΗ και ΕΠΑ στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της Γρ Λαμπράκη, αποχέτευσης και ΕΠΑ στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση, ΟΤΕ και οπτικών ινών στην οδό Εθν. Αντιστάσεως και οδοφωτισμού στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της Γρ. Λαμπράκη. Ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες αποξήλωσης δικτύων τρόλεϊ στις οδούς Βασ. Γεωργίου και Εθν. Αντιστάσεως.
  • Σε εξέλιξη βρίσκεται αρχαιολογική ανασκαφή στα ορύγματα μετατοπίσεων δικτύων ΟΚΩ στις οδούς Γρ. Λαμπράκη και Γεωργίου.
  • Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής επιδομής, στη γέφυρα Παπανδρέου, την οδό Μ. Ασίας, την αναστροφή Λαμπράκη και τη Γέφυρα Λαμπράκη. Ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη οι χωματουργικές εργασίες για την κατασκευή των στάσεων στην οδό Μικράς Ασίας και στη Γέφυρα Γρ. Λαμπράκη. Ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες θεμελίωσης των ιστών Catenary στις οδούς Γρ. Λαμπράκη και Εθνικής Αντιστάσεως.
  • Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αστικού σχεδιασμού στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της οδού Μικράς Ασίας, της οδού Εθν. Αντιστάσεως. Στη διαμόρφωση του κόμβου Ακτής Θεμιστοκλέους και Ζαννή, βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης η εγκατάσταση υπογειοποιημένων κάδων απορριμμάτων με τον συνεπακόλουθο αστικό σχεδιασμό στην 34ου Συντάγματος ενώ έχει ολοκληρωθεί ο αστικός σχεδιασμός στο προσκείμενο Λαμπράκη μεταξύ Μπουμπουλίνας και Β. Γεωργίου.
Print Friendly, PDF & Email
WCAG