Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

Αύγουστος 2015

  • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μετατόπισης δικτύων ΟΤΕ, στο προσκείμενο της διαδρομής του ΤΡΑΜ πεζοδρόμιο της οδού Γρ. Λαμπράκη και οι αποξηλώσεις δικτύων ΗΛΠΑΠ από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.
    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι μετατοπίσεις δικτύων αποχέτευσης και δικτύων ΕΠΑ ταυτόχρονα με αρχαιολογικές εργασίες στην Βασ. Γεωργίου καθώς και οι μετατοπίσεις δικτύων αποχέτευσης στην Ομηρίδου Σκυλίτση.
    Ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες μετατόπισης δικτύων ΕΥΔΑΠ (ύδρευσης), στο όρυγμα μετατοπίσεων δικτύων ΟΚΩ, στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της Γρ Λαμπράκη, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη αρχαιολογική ανασκαφή.
  • Ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες κατασκευής επιδομής τροχιοδρόμου στη γέφυρα Μυρτιδιώτισσας, τη γέφυρα Παπανδρέου και στην οδό Μ. Ασίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή θεμελίωσης των ιστών Catenary στην Μικράς Ασίας.
  • Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες αστικού σχεδιασμού στην οδό Γρ. Λαμπράκη (μεταξύ Μπουμπουλίνας έως Γεωργίου) και στην οδό Μικράς Ασίας (κόμβος με Σαρανταπόρου). Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εγκτάστασης υπογειοποιημένων κάδων απορριμμάτων, με τον συνεπακόλουθο αστικό σχεδιασμό, στην οδό 34ου Συντάγματος και στην οδό Αγρινίου.
Print Friendly, PDF & Email
WCAG