Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Σταθμός Ανάληψη – Απομάκρυνση ΤΒΜ – Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις

  • Αρχική
  • Δελτία Τύπου
  • ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Σταθμός Ανάληψη – Απομάκρυνση ΤΒΜ – Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις
Αττικό Μετρό Α.Ε.

Το απόγευμα της Τετάρτης (1 Φεβρουαρίου) προβλέπεται να υλοποιηθεί η επόμενη προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση στην οδό Δελφών προκειμένου να εκτελεσθούν οι εργασίες ανάσυρσης των δύο Μηχανημάτων Διάνοιξης Σηράγγων (ΤΒΜs) μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής των σηράγγων της Βασικής Γραμμής του Μετρό.

Η κυκλοφοριακή ρύθμιση προβλέπεται να διαρκέσει έξι μήνες και συγκεκριμένα:
• Επαναφέρεται η αμφίπλευρη κίνηση στο τμήμα της οδού Δελφών μεταξύ οδών Μάρκου Μπότσαρη και Γεωργίου Δροσίνη και διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Δελφών από την οδό Πέτρου Συνδίκα έως την οδό Γεωργίου Δροσίνη.
• Δίνεται κίνηση των αυτοκινήτων αμφίπλευρα στην οδό Γεωργίου Δροσίνη.

Για την διευκόλυνση των οδηγών ενημερώνουμε ότι η κίνηση που γινόταν προς τα Ανατολικά απ’ ευθείας δια της οδού Δελφών, θα πραγματοποιείται πλέον μέσω της οδού Δελφών μετά την διασταύρωση με οδό Μάρκου Μπότσαρη – οδός Γεωργίου Δροσίνη – στον κυκλικό κόμβο της Πέτρου Συνδίκα – δια της οδού Πέτρου Συνδίκα στην οδό Δελφών.
Ομοίως, η κίνηση προς το κέντρο της πόλης θα μπορεί να πραγματοποιηθεί, είτε από την οδό Δελφών – δια της οδού Σόλωνος – οδού Μάρκου Μπότσαρη – κατάληξη στην οδό Δελφών, είτε από την οδό Δελφών – δια της οδού Σόλωνος – κυκλικός κόμβος Πέτρου Συνδίκα – δια της οδού Γεωργίου Δροσίνη – με κατάληξη την οδό Δελφών πριν από την οδό Μάρκου Μπότσαρη.

Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ ευχαριστεί θερμά τους διερχόμενους οδηγούς ΙΧ οχημάτων αλλά και τους κατοίκους για την κατανόηση και τη συνεργασία τους.
Το Γραφείο Τύπου της εταιρείας είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία.

Print Friendly, PDF & Email
WCAG