ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Σταθμός Βενιζέλου – Ενημερωτική Σύσκεψη

ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ

 

Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. συγκαλεί σύσκεψη με τους φορείς της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τους ενημερώσει για την έναρξη κατασκευής του σταθμού Βενιζέλου.

Η σύσκεψη θα λάβει χώρα την Τρίτη 31.10.2017 και ώρα 14:00 στα γραφεία της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη, 26ης Οκτωβρίου 40, 4ος όροφος.

Την ενημέρωση από πλευράς ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. θα κάνει ο Πρόεδρος της εταιρίας, καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος και ο Διευθυντής του Μετρό Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Στην ενημερωτική σύσκεψη έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης, η Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, κα Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, η Διευθύντρια του γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κα Κατερίνα Νοτοπούλου, καθώς και οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων της πόλης και συγκεκριμένα του Ε.Β.Ε.Θ., του Ε.Ε.Θ., του Β.Ε.Θ., του Τ.Ε.Ε./Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας, του ΓΕΩΤΕΕ Μακεδονίας, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Τμήματος Μακεδονίας, του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Σ.Β.Β.Ε., Σ.ΕΒ.Ε., της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης, όπως επίσης και οι εκπρόσωποι  του Ο.Σ.Ε.Θ. και του Ο.Α.Σ.Θ.

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up
Μεγέθυνση / Σμίκρυνση