Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ: ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΕΠΑ.Λ. ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Αρχική
  • Δελτία Τύπου
  • ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ: ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΕΠΑ.Λ. ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΕΠΑ.Λ. ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. 

ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Η Αττικό Μετρό Α.Ε., στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης και ανταποκρινόμενη θετικά στην πρόσκληση του Υπο

υργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, συμμετέχει στο πρόγραμμα «Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας» διαθέτοντας συνολικά 25 θέσεις για απασχόληση αποφοίτων Επαγγελματικών Λυκείων διαφόρων ειδικοτήτων  σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το σχολικό έτος 2017-2018.

Ο Πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε., καθηγητής Γιάννης A. Μυλόπουλος, και ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, υποδέχτηκαν τους αποφοίτους των Επαγγελματικών Λυκείων που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα σε μία συνάντηση γνωριμίας την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 στην Αθήνα και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη.

Με το νέο θεσμό της Μαθητείας, η επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση μπαίνει σε σύγχρονη τροχιά ανάπτυξης στην Ελλάδα. Η ΑΜ προτίθεται, ως φορέας υποδοχής των μαθητευομένων, να υλοποιήσει ποιοτικά το θεσμό αυτό με στόχο την παροχή γνώσεων και τεχνικής κατάρτισης από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της, τη βέλτιστη αξιοποίηση των αποφοίτων και την ένταξή τους στην παραγωγική διαδικασία.

 

Print Friendly, PDF & Email
WCAG